My kind of Zen feeling

Ohhh well…. missed the fitness center again today….

Shirt, tights, shoes from Nike

Jeg får så mange opdateringer hver dag på de sociale platforme, hvor meget folk nu har trænet og hvor sundt de har spist osv. Når jeg begynder at kigge nærmere på disse personer, så er det jo heller ikke kvinder og mænd som arbejder 10-12 timer i døgnet og så træner efter arbejde. Jeg vil så gerne kunne følge med, men må også indse at enten må jeg droppe mit sociale liv eller også skal jeg virkelig til at nedprioriterer min søvn, sidst nævnte kommer bare ikke til at ske. Jeg har til tider (læs ofte) svært ved at få slæbt mig ned i fitness centeret. Så ud over mine SUP ture, så laver jeg en del hjemmeøvelser.

Jeg har Kettlebells, vippebræt og en stang i døren til at lave chinups. Det er genialt fordi jeg kan få bugt med noget af min dårlige samvittighed ved at få trænet derhjemme. Der er ikke længere så mange undskyldninger for ikke at få det gjort. En af mine helt store favoritter for tiden er en maveøvelse der hedder Søstjernen. Den er super simpel og ja den er effektiv.

 

I get so many updates every day on the social platforms how how much people have been working out and how healthy they have been eating…. Well… Then I start to look more into those peoples life it is not women or men who are working 10-12 hours a day and going to fitness for hours afterwards. I really want a lifestyle and a body like those people, but if that dream is going to come true I have to skip my social life or my sleep (I am not going to skip my sleep). But it is a challenge for me to hit the gym. So beside my SUP I am going a lot of home fitness.

I have Kettlebells, a tilt board and rod for chin-ups. It is brilliant and there are no excuses. One of my favorites at the moment is a abs exercise call sea star. It is very simple and very effective.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My kind of Zen feeling