My Passion for Photography

My days in Cold Hawaii

IMG_8012

Jeg har det med at drømme mig væk og finde nogle af de billeder frem jeg har taget igennem tiden. Minderne er jo det vigtigste vi har i livet, og de oplevelser vi har, er jo med til at danne os som personer. Jeg bliver altid glad for at se mine gamle billeder, fordi det minder mig om nogle gode tider og oplevelser jeg har haft indtil videre. Jeg føler mig enormt privilegeret over nogle af de ting jeg har fået lov at dokumenterer og de folk jeg har mødt på min vej.

Sidste år i september var jeg i Klitmøller for at lave en våddragts kampagne for NPSurf med nogle af verdens bedste windsurfere. Det var en opgave jeg var super stolt af at skulle udføre.

Selv om alle billederne kom i hus på to dage, så når jeg tænker tilbage så føltes det som om jeg var på en 14 dages ferie. Jeg var så fyldt af energi da jeg kom hjem.

I am a big dreamer and some days I just dream myself away, I tend to look up the pictures I have been taken over the last years. Our memories is to most important that we have in life, and it is through our experiences we become who we are. I always get very happy and humble when I look at the old pictures as it reminds me of all the good times and all the experiences I have had until now. I feel so privileged about all the things I so far have documented and the people I have met on my way.

Last year in September I was in Klitmøller doing a wetsuit campaign for NPSurf together with some of the Wolds best windsurfers. It was a job that I was so proud of.

Even though that all the pictures was shot with in two days, this little get a way felt like a 14 days’ vacation. I was full of energy when I came home.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Passion for Photography