Pura Vida Bracelets

My Favorite Festival Distortion

IMG_3209

Den vakse P3 lytter vil måske kunne genkende dette billede. Da det i dag er baggrunds billede på P3´s hjemmeside. http://www.dr.dk/p3/

Den vakse P3 lytter vil måske kunne genkende dette billede. Da det i dag er baggrunds billede på P3´s hjemmeside.
http://www.dr.dk/p3/

I denne uge starter den årlige begivenhed Distortion. For mig er dette lig med sommeren. Det er en gadefestival som de fleste glæder sig til og stemningen er også altid helt speciel. Så mange mennesker samlet et sted og alle fyldt med god energi og næste kærlighed.
Jeg elsker at se diversiteten blandt de deltager, det er jo lige fra familie med små børn, unge der er ude for at slå sig løs til ældre der kigger forbi.
Jeg plejer at tage mit kamera med, fordi man altid er sikret i at få nogle virkelig gode stemnings billeder. Det har siden hen lykkedes mig at sælge nogle af mine billeder. Hvis du er lytter af DR P3, og besøger deres hjemmeside, vil du kunne se mit billede som baggrundsbillede. http://www.dr.dk/p3/

This week starts the Distortion Street festival. For me it means Summer. It is a street festival most people are looking forward to, the energy is always so special. There are so many people in one place and all filled with positive vibes. I love to see the diversity among the people, the participants are everything from families with small children, young people who want to party to older people. I always bring my camera, because I am sure to get some really nice pictures. During the years I have sold some of the pictures. If you are listening to DR P3 and visit their webpage you will see one of my pictures as their background picture. http://www.dr.dk/p3/

 

 

1 kommentar

  • Thomas Jyde

    Fuldstændigt fantastisk billede med bobler og kolde pilsner, lyset og det sjove med sæbeboblerne der vælter ind over, giver en mulighed for at føle man selv er tilstede – så fedt!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pura Vida Bracelets