My Favorite Festival Distortion

When a Week dissappears in a Nano Second

Kender du det, man vågner mandag morgen og wupti så er der pludselig gået en uge.

Sådan var sidste…. Havde en masse intentioner om at få skrevet undervejs om hvad jeg oplevede, men nåede det simpelthen ikke.

Et af mine highlights var Distortion på Nørrebro. Jeg havde egentlig tænkt mig at tænkt mig at tage kameraet med, men da jeg havde et par vigtige foto jobs dagen efter turde jeg ikke.

Så det blev til et par billeder med mobilen. Jeg var sammen med min bedste veninde, hendes kæreste, søster og søsters veninde.

Det blev til et par få gode timer, efterfulgt at en middag på Gran Torino.

Netop min mobil er min bedste ven, når jeg ikke har mit kamera med. Jeg var så super heldig at få et helt fantastisk skud som i dag kan ses på Politikens IBYEN. http://politiken.dk/ibyen/byliv/ECE2704308/saadan-oplevede-i-distortion/

Endnu en travl uge er i vente, så det bliver nok begrænset hvad jeg når at få opdateret i denne uge, men vil gøre mit ypperligste for at nå det.

Ses snart. <3

 

Do you know the feeling you wake up Monday morning and Booom a week has passed.

That was my week…. I had all the best intension on making an update every day, but time flew by so fast.

One of my highlights was Distortion on Nørrebro. I was going to bring my camera but as I had some important photo sessions the next day I left it at home.

So instead I used my phone to get a few shots. I was there with my best friend, her boyfriend, sister and sisters friend.

We had a few good hours followed by a dinner at Gran Torino.

My phone is my best friend when I don’t have my camera with me. I was so lucky to get a great shot that is shown in the news media Politiken.dk http://politiken.dk/ibyen/byliv/ECE2704308/saadan-oplevede-i-distortion/

 Another busy week have just started, so it will be limited with updates, but I will do everything I can to make one or two.

See you soon <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Favorite Festival Distortion