When a Week dissappears in a Nano Second

My first Win

20150628_140154000_iOS

Der har været lidt tavshed fra min side de sidste par uger. Dog er det ikke fordi jeg har ligget på den lade side… Jeg har pisket rundt og oplevet rigtig meget. Dog har det meste været arbejde. Denne weekend var det endelig været tid til at se mine veninder.

I dag havde jeg faktisk min debut på Klampenborg Galopbane, til trods for jeg har boet her i København siden `96. Det var en kæmpe oplevelse. Jeg var derude sammen med et par veninder og min bror. Normalt spiller jeg aldrig på noget, men aftalen var vi skulle spille. Dog kom jeg derud noget senere end de andre, så jeg nåede kun at spille på et løb.

Jeg har ingen forstand på heste overhovet… ha ha ha… Så min måde at vurdere om en hest er god, er om den er pæn. I know… Men min mavefornemmelse er nu ret god. Faktisk endte det med at de to heste jeg spille på, blev nummer 2 og 3. Så jeg inkasserede den lille fine fortjeneste at hold nu fast 82 kroner. Wuhuuuuu.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg lægger vejen forbi derude, jeg har dog lovet mig selv at næste gang vil jeg have mit kamera med. Da alle billeder i dag er taget med mobilen.

 

 

There has been some silence from me the last couple of weeks. It is not that I have been away… I have experienced so much. Though the most have been work. This weekend I have finally had the time to see some of my friends.

Today I had my debut at Klampenborg Galopbane – Copehagen Racecource, despite I have been living here in copenhagen since 96. It was such a great experience. I was there with some of my friends and my brother.
Normally I never bet on anything, but we had the deal that everybody had to bet on the horses. I came later than the others, so I only had the chance to bet in the last run. I do not know anything about horses… ha ha ha … So my way of evaluating the horse was if it was beautiful or not…. I know… But the fact is I have a pretty good intuition. It ended up that the two horses I bet on became number 2 and 3. So I won 82 kr. Wuhuuuu.

It is not the last time that I am going there, I have promised myself that next time  I will bring my camera. All the pictures from today has been taken with my Iphone.

1 kommentar

  • Camilla

    Sådan en god dag og et dejligt sted at tilbringe sin søndag!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When a Week dissappears in a Nano Second