My first Win

40 år og hva´så….

tumblr_n15fd9wbpj1sx4awbo1_500

I morgen fylder jeg 40, hvilket har sat lidt gang i tankerne her de sidste par dage. En slags livsfilosofiske tanker.

Tallet 40 , har siden jeg var teenager været en milepæl langt ud fremtiden, så langt at jeg nærmest har haft en angst for, når man fylder 40 er livet jo nærmest slut….. Specielt med ordsproget: ”40, fed og færdig”… Dahm, der gavner jo ingen det ordsprog.

For mit vedkommende satte det som teenager gang i en livsfilosofi, at jeg skulle leve livet så meget kunne, at jeg ville kunne sidde som 40 årig og kigge tilbage og ikke fortryde et eneste sekund.

Well, nu er det jo næsten nu at jeg når den milepæl. Livet er jo på ingen måder slut og jeg vil sige de sidste 10 år har været de bedste selv om de også har budt på nogle af de største udfordringer som til tider har føltes som om jeg har løbet en evig Marathon op af Mount Everest og når jeg næsten har været oppe på toppen så er jeg gledet ned og måtte starte forfra. Jeg har måtte bide smerten i mig og ikke kigge tilbage. Men hele tiden være fokuseret på at se fremad.

Ikke at der var noget galt med mine 20´er. Det var vilde, sjove og forvirrende… Det var helt klart et årti hvor jeg skulle finde ud af hvilke ben jeg skulle stå på.

Til gengæld har jeg også igennem 20´erne haft nogle oplevelser som folk ville give deres højre arm for…. Og venstre. Jeg levede stærkt og levede efter hvad mit hjerte følte var rigtigt. Det var først da jeg var sidst i 20´erne at jeg begyndte at have bare en smule fornuft.

Jeg har egentlig altid været en smule umoden eller lad mig sige det på en lidt sjovere måde, så er jeg rigtig meget POST TEENAGER!!!!

Jeg har altid været bange for at gå glip af noget, og har til tider ikke været til at styre på 10 tønder land fordi fik jeg en ide så var der kun det i verden…. Altså lige indtil jeg fik en ny og bedre. Mine omgivelser har til tider været opgivende over for mit energi niveau.

Da jeg fyldte 30 blev mit energi niveau blev stabiliseret lidt, og det var som om jeg i gave også fik en hvis portion fornuft.

Uanet om jeg har været teenager, i 20´erne og i 30´erne har det været vigtigt at have det sjov og lege mig så meget som jeg kan i gennem tilværelsen.

Kigger jeg tilbage nu hvor jeg har nået denne milepæl, så er det kun ganske få ting jeg fortryder jeg ikke har gjort. Men ikke at det er for sent, har jeg stadig tid til at nå det.

Og heldigvis så passer det ordsprog ikke…… Nej nej 40´erne er de nye 30´er og i stedet skulle ordsproget hedde: 40, fit og fucking klar på at leve livet endnu mere. BUM!

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My first Win