40 år og hva´så....

Lykken at svømme i Atlanterhavet og den Mexicanske Golf samme dag.

image

Endelig blev det min tur til at holde ferie. Jeg er taget med min bedste veninde til Florida.

Faktisk er det første gang jeg er i Florida, men har som barn været ganske tæt på og sejlet langs kysten med min far. Ja jeg er nærmest vokset op på de 7 verdenshave.

Vi ankom lørdag til Miami ret sent, så det blev til en enkelt drinks og så ellers i seng.

Vi var søndag morgen ramt af jetlag. Så vi endte med at stå op kl. 5 og så finde den nærmeste diner så vi kunne få lidt morgenmad.

Inden vi forlod Miami var vi en tur ude at svømme på Miami Beach. Vandet var så lækkert varmt og sammen med varmen føltes det som fløjl på huden.

Turen gik derefter til Naples igennem The Everglades. Vi havde ret griner over nogle af de skilte vi så på vej om hvilke dyr der evt kunne krydse.
Jeg kan ikke finde ud af med mig selv om jeg var skuffet over turen igennem Everglades. Jeg havde egentlig forestillet mig noget andet. Men bliver nok mere klog på det en af de næste par dage når vi tager på en tur igennem sumpen.

Her i Naples bor på hos en engelsk familie som flyttede hertil for 8 måneder siden. Da vi bor ret tæt på stranden var det helt oplagt at vi skulle have os en svømmetur mere. Denne gang i den mexicanske golf. Her i Naples er der det mest hvide pudder sand og vandet her er endnu varmere. Det er en total lykkefølelse at ligge i solen og slappe af og lytte til havet.

The feeling of happiness when swimming in the Atlantic Ocean and Mexican gulf in the same day.

Finally it became my turn to have vacation. I am with my best friend in Florida.

I think it is my first time in Florida even that I have sailed along the coast with my dad when I was a child.
I almost grew up on the Seven Seas.

We arrived Saturday late night in Miami. So we only got one drink and head straight to bed.

Sunday morning we woke up at 5 am because of jet-lag. So when went to eat breakfast at a local diner.

Before leaving Miami we went for a swim in the Atlantic Ocean. The sea is so nice and warm. It felt like velvet in the body.

Then heading for Naples through The Everglades. We were laughing about the tragic signs as they had all kind of warning of what animals that would cross the street.
I don’t know if I was disappointed when driving through The Everglades I just had imagined something else. But I will be more vice the next days when we a going on a tour there…

Here in Naples we are staying at the little B&B owned by a English couple who moved here 8 months ago.
We live near by the beach so the first thing we did was to take a second swim now in the Mexican Gulf. The sand here is this white sugar powder and the water is even more hot. The feeling of happiness is just to lay in the sun and relax.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40 år og hva´så....