Lykken at svømme i Atlanterhavet og den Mexicanske Golf samme dag.

Når kreativiteten holder selvvalgt ferie…

Når kreativiteten holder en selvvalgt ferie!

Jeg kan huske da jeg var yngre og hørte om kunstnere eller forfattere der fortalte om deres kreative blokering, syntes jeg det var vildt mærkeligt! Fordi i min hjerne har der været en jævn aktivitet 24/7 af skøre billeder og påfund.

Det sidste halve år har jeg dog selv måtte indse at min kreativitet har taget sig en selvvalgt ferie. Det har været noget frustrerende at der pludselig var tomt for idéer, selv når jeg tog kameraet frem kom er ikke nogen form for inspiration eller idéer frem.
Da man jo ikke kan tvinge sin kreativitet frem, indså jeg at jeg måtte give slip.

For mig har det været en god virkning at give slip, fordi den sidste uge er idéerne igen begyndt at komme tilbage både hvad angår billeder men også andre kreative idéer. Det er jo det vinteren skal bruges til. Det er jo at sidde og sysle med forskellige ting om aften.

Jeg glæder mig til at vise jer hvilke idéer jeg har fået.

My work

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken at svømme i Atlanterhavet og den Mexicanske Golf samme dag.