Når kreativiteten holder selvvalgt ferie...

Det autentiske liv, hvor blev det af?

10577043_10152648562407915_680286324128036418_n

Jeg har tidligere nævnt at jeg er post teenager i en sådan grad, at jeg stort set er på alle typer af sociale medier. Jeg elsker at udforske alt hvad der er nyt og ligeledes søge inspiration hos andre.

Dagligt travler jeg Facebook, Instagram, snapchat og div. Blogs igennem. En tendens jeg har set over de sidste år er denne super overskuds verden… Vi har fået spelt mødre, total overskuds personer der klare alt på den halve tid, super trænede personer der viser hvordan de dagligt træner og så er der mad personerne som lige med et snuptag har laver lækker sund mad, styler maden og tager et billede af det. Selv om jeg forholder mig kritisk til disse post, så kan jeg da godt en gang i mellem blive lidt forpustet. Fordi jeg tænker hvordan pokker finder de tiden og overskuddet til det. Jeg ville kunne forstå det hvis de bare engang imellem postede billederne men når det er næsten hver dag kan jeg da til tider godt tænke hvordan pokker skulle jeg få tid til alt det i mit eget liv. Jeg ved godt at man kan stage sit liv rigtig meget ved den rette tekst og billeder. Hvilket der nok også er nogle der vil mene at jeg gør via mine billeder….
Samtidig tænker jeg hvor blev den autentiske verden egentlig af?

Der var en gang vi levede i nuet, vi var ikke forstyrret af tankegangen hvad det næste billede skulle være eller hvad vi nu skal skrive i vores næste post på de sociale medier. Tiden hvor vi var sammen med vores familie og venner uden at blive forstyrret af ens telefon.
Eller da vi tog på ferie og slappede af og oplevede verden uden at tænke tanken om der nu er wifi så man kan uploade et billeder af stedet man nu er.

Medaljen har jo også en bagside at vi lever i denne virtuelle sociale verden. Vi pisker en stemning op over for hinanden, hvis vi ikke forholder os kritisk. Ligesom små børn har parallel lege altså hvor de leger ved siden af hinanden så har vi vokne fået samme tendens. Vi ses men sidder og kigger ned i hver sin telefon.

Jeg tænker om det næste der trender faktisk er at vi tør vise vores virkelige liv. Vise vi har off dage, hvor vi mest bare at lyst til at ligge på sofaen og se film og der er sprunget en kaos bombe i ens hjem og ens køleskab er gået i sultestrejke.
Hvor vi tør vise vores virkelig side uden et glamour filter.

Eller gå helt Offline og egentlig nyde livet og opleve verden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kreativiteten holder selvvalgt ferie...