Min ultimative rejse bucket list!

Nytårsforsæt kan vel starte 1. feb??

pool

Jeg kom i tanke om i dag, at jeg nytårsaften slet ikke fik givet mig selv noget nytårsfortsæt. Måske kan jeg være undskyldt at jeg var på den Dominikanske Republik, og tanker og ønsker var i den grad taget på ferie.

Faktisk har jeg gået og tænkt over i løbet af dagen, hvad jeg vil sætte mig af mål. Det er faktisk en svære øvelse end som så, når jeg jo egentlig er glad og tilfreds med min tilværelse. Dog er der jo altid plads til forbedringer. Sidste år satte jeg mig for at jeg ville tabe mig, da jeg var vokset ud af en del af mit ynglings tøj og syntes jeg var noget træls at se på når jeg kiggede mig selv i spejlet. Så havde som mål at jeg ville tabe mig 8 kg. Det var en sej kamp, de ekstra kg ikke fløj af, som jeg tidligere har været vant til. Det lykkedes dog at ramme præcis den vægt jeg havde sat mig for, lige inden jeg skulle afsted på ferie i Florida i september. Selv om det er ved at være nogle måneder siden, så har det lykkedes mig at holde vægten.

 

Hvad vil jeg så med 2016???

Jeg har brugt noget af dagen på at tænke på hvad der skal være mit eller mine mål for i år.

 

 1. Ses mere med mine venner. (Jeg skal en gang om måneden inviterer nogle venner på middag, jeg har aldrig haft den store interesse for at lave mad, så det vil være en god måde at ses med mine nærmeste og ligeledes udvide min opskrift samling)
 2. Rejse noget mere. ( Inden for det sidste halve år har jeg været to gange over Atlanten, og da jeg var afsted hen over nytår blev jeg enig med mig selv om at jeg skal benytte min frihed til at få indfriet min rejse bucket list. Så hvis der er nogen der vil med, så råb op)
 3. Så søsat nogle af mine fotoidéer. (Jeg har efterhånden en bog med idéer til fotoprojekter, nogle af dem skal jeg tage tilløb til da de ligger uden for min komfort zone, tænker jeg tager springet i år og realiserer dem.
 4. Læse flere bøger. (Jeg er ufattelig dårlig til at fordybe mig, min hjerne er mere eller mindre på speed 24/7 og når jeg sætter mig til at læse går der ikke mange minutter før så er mine tanker eller øjne et andet sted. Jeg kan dog rigtig godt lide at læse specielt når det kommer til faglitteratur. Jeg kan bedst lige at lære noget når jeg skal læse. Så jeg har faktisk bestilt et par bøger jeg har tænkt mig at få pløjet igennem inden aftenerne bliver lyse igen.
 5. Kommer inden så længe….
 6. En at dele hverdagen med….

 

Der kommer sikkert flere ønsker efter jeg har postet dette blog indlæg…. Men man skal jo heller ikke sætte for meget i gang på en gang, fordi så ender jeg jo som 80% af dem der havde de vildeste nytårsfortsæt og som allerede inden for den første måned er faldet igennem….

2 kommentarer

 • Christina //karmamilli

  7. Skrive meget mere på din blog! Jeg elsker at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min ultimative rejse bucket list!