Ud med dårlig mad - ind med Power Food

Burhan G er træt….

Follow my blog with Bloglovin

3a Og jeg blev luftet!

I fredags ringede en af mine veninder og spurgte om jeg ville med til koncert, da hun havde fået to billetter. Det opkald var som timet, da jeg i to dage havde ligget med ”The Man Flu”… Jeps du læste rigtigt, fordi det lider jeg af når jeg er syg.

Jeg sagde ja til at komme med til koncerten, da det ville give mig en gulerod til at blive rask.

Birgitte som min veninde hedder kom og hentede mig og så gik turen ellers til Tap1 på Vesterbro.

Det var ikke som en almindelig koncert. Det var YouSee som stod bag, og ved det var der fire kunstnere som kom på scenen i løbet af aften. Koncerten startede med Rasmus Walter, åhh den mand har den mest fantastisk stemme og en autentisk måde at være på når han står på scenen.

Så kom Burhan G, og Tab1 fik sat sit akustik på prøve med alle de hvin der var fra teenager pigerne. Men Burhan var træt og sang slet ikke halvdelen af tiden. Well well well, det kan jo også være han er lidt nede på nattesøvnen. J

Resten af koncerten blev flugt op af Djämes Braun, Shaka loveless og Scarlet Pleasure.

Birgitte og jeg havde en fest.

1a

2a

//Sponseret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud med dårlig mad - ind med Power Food