The Boy is Mine…

Er dit TV en tidsrøver?

Hvad glor du på

 

Jeg har en virkelig dårlig vane… og det er mit TV.

Det er efterhånden begyndt at blive et had – kærlighedsforhold.

Back in the days, nærmere bestemt i 1996, da jeg flyttede til København (Jeg er oprindelig fra Svendborg), havde jeg for et periode lejet et værelse på Østerbro. Dengang havde jeg ikke fjernsyn i et par måneder. Når jeg husker tilbage, så fik jeg faktisk udnyttet tiden godt. Jeg var studerende og brugte selvfølgelig noget af min fritid på at lave lektier.  Det var også en tid hvor ingen af os havde internet og ganske få have mobiltelefoner.

Da jeg ikke havde det helt store netværk dengang, brugte jeg faktisk mange af mine aftener på at cykle rundt i byen for at lære den at kende. Jeps jeg er i dag mere eller mindre uddannet inden for Krak. Jeg havde lige købt mig en discdman, og var den lykkelige ejer af én CD, Older af George Michael. Tror den dag i dag, jeg stadig kan teksten på alle sangene. 🙂

Hver aften bestemte jeg mig for at cykle et nyt sted hen, for at opleve byen. Et af mine yndlingssteder var faktisk at cykle op og ned af Istedgade. Den gang var gaden noget mere rå end den er i dag, der var ingen fancy caféer eller butikker. Gang i gaden var der dog, det var som at se en dokumentarfilm hver gang jeg cyklede igennem.

Det var også året hvor København var kultur by, så der en del aktiviteter jeg cyklede rundt for at se. Jeg prøvede at være så social som muligt for at lære nye mennesker at kende og greb enhver chance for at komme ud.

Men tiden har ændret sig….

I dag, noget af det første jeg gør når jeg kommer hjem, er at tænde mit tv.

Kender du det, når det så er tændt bliver man ligesom draget ind i skærmen. Det er ofte gået op for mig at der er røget en hel aften med noget tv der er helt ubetydeligt…

Netop ubetydeligheden har fået mig til at stoppe op og tænke om jeg burde bruge min fritid mere fornuftigt. Svaret er helt klart JA!!!!

Jeg har tænkt mig at prøve at lade mit tv være slukket for en periode på 14 dage. På den måde bliver får jeg tvunget mig selv til at prioriterer min fritid anderledes.

Det eneste tidspunkt jeg har tænkt mig at lave en overspringshandling når det gælder mit TV er tirsdag aften, når der kommer Mod fjerne kyster. Da det er mit ynglings program og samtidig bringer det så mange minder frem fra min egen barndom som delvis også er foregået på de 7 verdenshave.

Jeg glæder mig til at se hvad disse 14 dage bringer. Jeg har i den grad tænkt mig at få fyldt en masse aftaler i bogen. Men der skal også være tid til fordybelse og nogle fotoprojekter jeg har i tankerne

Jeg skal nok holde jer opdateret  om hvordan det er gået, når jeg er kommet igennem de 14 dage.

Forslag til hvad jeg skal lave de næste 14 dage modtages gerne.

Jeg er også på Snapchat: jillchristina og Instagram: jillchristina_dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Boy is Mine…