Har du børn? Så læs lige her!

The Boy is Mine…

Mark

Jeg sad her til morgen i bilen på vej til arbejde og hørte sagen ”The Boy is Mine”, der er blevet opdateret lidt af Crawn. Det fik mig til at tænke på at hvor mange af de unge som lytter til denne sang, mon egentlig ved at den originale sang af Brandy & Monica er tilbage fra de gode gamle 90´er nærmere 98.

Sangen har altid haft en speciel betydning for mig. Jeg var flyttet til København et par år for inden og levede på daværende tidspunkt det vilde byliv sammen med mine venner. Men netop The Boy is Mine, My Love is Your Love af Whitney Houston og Try Again med Aaliyah blev spillet og skrålet til for fuld hammer inden turen gik til Konrad og derefter NASA. Det var en fantastisk tid, som jeg er sikker på der er mange der husker tilbage til med et smil.

https://www.youtube.com/watch?v=jBmkCoiHC2c

 

Jeg er også på Instagram: jillchristina_dk og Snatchat: Jillchristina

 

Brandy og Monica

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du børn? Så læs lige her!