Denne metode gør, du falder hurtigt i søvn.

Jeg har syndet….

392668_10150510981602915_236672672_n

Jeg havde egentlig sat mig for ikke at spise sukker, gluten og unlade mælkeprodukter samt kaffe…. De næste 14 dage. Toppet med det hele skulle jeg heller ikke se TV i samme tidsperiode, det eneste program jeg ikke ville undvære var “Mod fjerne kyster”!

Det er så her jeg allerede efter 5 dage må gå til bekendelse. Jeg var i går på besøg hos Karmamilli, super skøn aften. Men jeg faldt pladask i da jeg blev spurgt om kaffe og hendes kæreste tilmed havde lavet pandekager… Dog uden sukker, men toppet med regnbue is. Her var det så liiiiige jeg oplevede at jeg havde en rygrad som en regnorm. Jeg ELSKER en god kop mokka og pandekager med is.

Jeg blev så i den grad også straffet natten igennem ved at være hyperaktiv og tilmed vågnede jeg tre gange…. Men det var det hele værd, selv om jeg nu hænger i sofaen halvtræt.

Ja og så havde jeg jo glemt at der her til aften er X-Factor. Jeg sad inden programmet startede og gjorde op med mig selv om jeg skulle se det eller ej. Jeg ved jo, netop den udsendelse er et af de emner der bliver taget op til frokosten på mandag. Selvfølgelig kunne jeg jo læse mig til hvem der ryger ud, men det er jo bare ikke det samme. Så fjernsynet er blevet tændt og jeg har lappet det hele i mig. Men når en af dem bliver stemt ud så bliver fjernsynet også slukket igen.

PS. Jeg stemmer på Reem. Hvem stemmer du på?

1 kommentar

  • Karmamilli

    Og det var pissehyggeligt og det hele værd!!!! Embrace, Andrew og Reem

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne metode gør, du falder hurtigt i søvn.