Dette er den perfekte velkomstdrink

Inspiration – Brunch og kunst

IMG_8370

Jeg startede i går dagen sammen med en veninde på Wulff + Konstali. Det var første mit første besøg, da det ikke lige står som det første i mine tanker, at Amager har fantastiske brunch steder. Men det må jeg simpelthen tage i mig igen.

Det var det hyggeligste sted, og jeg var vild med den måde man selv sammensætter sin brunch. Et andet cool aspekt er at lokalet består at et langbord og ganske få enkelt borde. Vi blev placeret ved langbordet og fik bestilt vores egen sammensatte brunch.

Godt mætte begav vi os ud til Arken, hvor vi skulle se de tre udstillinger de har for tiden.

Den første udstilling vi så var om Gerda Wegeners malerier. Hvis man har set “Den danske pige” giver udstillingen nok noget mere mening. Jeg har endnu ikke fået set filmen, så jeg havde lidt svært ved at relaterer mig til billederne og historien.

Den næste var om Niki De Saint Phalle. Jeg må sige jeg var imponeret over den udstilling. Hold nu op…. Hun var en vild kunstner. Faktisk endte med vi at se den både bagfra og forfra. Ja du læste rigtigt. Vi fik startet i den forkerte ende, så kan vi så udstillingen en gang mere. Dog var dog det hele værd.

Den sidste var Kaleidoskop. Det er en udstilling, Arken har i forbindelse med deres 20 år jubilæum. Det er udstilling med samtidskunst, hvor skulptur, malerier, fotografi, installationskunst og video er placeret side om side. Det er en super fed udstilling med masser af humor og provokation, hvilket er lige mig.

Hvis du ikke ved hvad du skal lave næste weekend vil jeg klart anbefale at tage forbi begge steder.

Jeg skal gøre opmærksom på at dette indlæg er ikke sponsoreret, men skrevet af egen interesse.

IMG_8256 IMG_8280 IMG_8301 IMG_8307 IMG_8317

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette er den perfekte velkomstdrink