Inspiration - Brunch og kunst

Disciplinen at holde sig på rette spor

FullSizeRender

Du kender det sikkert selv alt for godt. Du får en idé,  for eksempel at skulle leve sundt, træne noget mere, tabe et par kilo inden sommeren osv.
Du kommer sikkert også godt fra start, men men men så begynder hverdagen hurtigst at melde sig og diverse fristelser presser sig på. Tankerne kredser sig om – skal jeg, skal jeg ikke. Og vupti, næsten uden man ved af det, så er man landet i en af de mange oversprings fælder.

Netop afvigelsen skrev jeg om i fredag i indlægget. Jeg har syndet.

Denne weekend fortsatte ret meget i samme spor, med drinks lørdag aften og chokolade festival i går.

Altså…. Man skal jo også huske at leve!

På trods af  jeg i sidste uge havde 5 dage, hvor jeg holdt mig på rette spor med at spise korrekt, udlade sukker, koffein, mælkeprodukter og gluten, så kan jeg i den grad også mærke hvad weekendens udskejelser med drinks og alt for meget sukker,  har gjort ved min krop og mit energi niveau.

Jeg var her til morgen i den grad helt flad…. Og mere eller mindre helt energi forladt hele dagen.

Det kræver i den grad disciplin at holde sig på rette spor og blive der, på trods af alle de fristelser der hele tiden lurer.

Jeg er tilbage på rette sporet, og jeg glæder mig til en uge hvor energien igen kommer til tops.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration - Brunch og kunst