Ensomhed - Jeg har følelsen af resten af verden lever livet uden mig

Når regnen siler ned – er der skruet op for hyggen

IMG_8397

Lige så meget som jeg elsker sol og sommer, så elsker jeg faktisk også dage hvor regnen siler ned.

For mig betyder det pause dage. Forstået på den måde at det er helt ok at geare ned og smide sig i sofaen, hvis jeg har lyst. Altså det er ikke fordi jeg ikke må det når solen skinner, men jeg får bare så dårlig samvittighed over ikke at være uden for. Det står mig så helt frit for om jeg vil ligge og læse hele dagen eller se Netflix serier. Det vigtigste er at jeg føler jeg slapper af.

Her de senere år, er jeg begyndt at drikke mere og mere the. Jeg syntes der er noget hyggeligt over det.

Min helt store farvorit er Pukka the. Jeg er vild med alle de forskellige the de har. Jeg er meget til krydret the, så de er lige mig. Det gode er at de ikke indeholder koffein, så jeg kan også drikke dem om aften uden at skulle ligge vågen den halve nat.

Selv om jeg tror jeg på nuværende tidspunkt har alle deres smags varianter, har jeg for tiden tre favoritter. Det er dem du ser i billedet.

Dette indlæg er IKKE sponsoreret. Indlægget er blot blevet skrevet af egen interesse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ensomhed - Jeg har følelsen af resten af verden lever livet uden mig