Kurs mod fjerne kyster - 9 år og på vej over Atlanten

Sociale medier – Resultatet af det der ligger forud

Vi er jo alle nærmest repræsenteret på de sociale platforme. Når vi åbner Facebook eller Instagram, bliver vi nærmest bombaderet med en glamour verden blandt vores venner og dem vi følger.

Jeg har tidligere fortalt  jeg er så meget post teenager, at jeg er med hvor det sner. Jeg syntes det er verdens bedste underholdning, inspirationskilde og JA en stor tids sluger. For mit vedkommende er det også et fantastisk medie til at brande mig selv som fotograf og blive inspireret.

Jeg husker da Facebook åbnede op for at man kunne lave status opdateringer.
Det var stort.. Ha ha ha.
Ingen kunne finde ud af om man bare skulle skrive i jeg form eller for eksempel skrive “Jill Christina kan rigtig godt lide solen skinner”. Prøv lige at gå tilbage og find nogle af dine første opdateringen og du vil give mig ret

Siden da har det jo ændret til, vi i dag nærmest uden filter laver status opdateringer og uploader billeder dagligt.
Tænk have vi ikke haft de sociale medier havde vi nok heller ikke fået begrebet “spelt mødre”. Det evige overskud i dagligdagen til lige at give den tand ekstra og vise det til omverden – et glansbillede.
Vi som modtager sluger det som ofte råt, helt uden at tænke over hvad der egentlig ligger forud for det resultat.

Når jeg poster et billede, høster jeg som regel en masse likes og kommentarer. Jeg er selvfølgelig SUPER glad og meget beæret over dem der kigger med, tilkendegiver hvad de ser.
Jeg har også fået en masse kommentarer fra folk “hold da op et oplevelsesrigt liv du lever”! Bevares jo, jeg får nogle oplevelser som andre vil give deres højre arm for at opleve og tro mig jeg føler mig i den grad over utrolig heldig at det netop er mig der fik den oplevelse.

Ofte glemmer folk bare hvor mange timer der ligger forud for det billede de ser!

Når jeg har taget surf billeder, så har jeg som regel stået utallige timer på en strand i stiv kuling, pakket ind som om jeg var på vej på ekspedition på Sydpolen og stadig bundfrosset. Øvet igen og igen på at få den helt rigtige vinkel når de hopper. Efterfølgende kigget 1000 vis af mine billeder igennem og redigeret dem for af få det rette budskab ud til modtageren.

Det har med tiden også lært mig at stille mig selv utrolig kritisk over for hvad jeg ser og læser på de sociale platforme. Fordi uanset om det er en overskuds opdatering eller et super fedt billede, så ved jeg at der ligger altid en masse arbejde forud for det resultat vi ser.  IMG_8012

 

1P8A5164 1P8A5192 1P8A5327 1P8A6140-3

1P8A3735   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kurs mod fjerne kyster - 9 år og på vej over Atlanten