Lav selv Bounty Bar - Super nemt

Voksen malerbøger – Den nye trend

  IMG_8432

Jeg er af natur ret utålmodig. Jeg øver mig virkelig på at blive mere tålmodig. Selv om jeg til tider helst vil springe over hvor gærdet er lavest.

Jeg er nu blevet ret vild med voksen malerbøgerne. Jeps du læste rigtigt, det er den nye helt store dille.

Jeg siger dig, det sætter min tålmodighed på prøve fordi, hvert billede er så detaljeret og det tager så lang tid at farvelægge et enkelt billede . Samtidig er det enormt meditativt.

Flere gange undervejs i processen sidder jeg og bladre de andre sider igennem, om der nu er noget andet der frister….. Men jeg har aftalt med mig selv at jeg skal hænge i og gøre et billede færdig af gangen. Netop for at få den succes følelse når jeg er færdig.

Jeg har disse to bøger og er godt undervejs i begge. Det tager mellem 2-5 timer at færdiggøre billedet.

Jeg bruger Steadtler triplus fineliner tudser da de er helt tynde i tudsen, hvilket er en fordel da mange af tegningerne har små fine detaljer.

Dette indlæg er IKKE sponsoreret. Jeg har skrevet om det da jeg gerne vil give det videre til andre der kunne tænke sig at bruge nogle timer på at fordybe sig.

IMG_8445

IMG_8446

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav selv Bounty Bar - Super nemt