Voksen malerbøger - Den nye trend

Følelsen af sommer – året rundt

1P8A1293-2

Hvem ønsker ikke det? Igennem det sidste halvanden år har jeg brugt disse fantastisk Pestemal håndklæder også kendt som hammam håndklæder fra by Balling CPH. De er blevet fast inventar i mit badeværelse. Ikke nok med at de findes i de mest fantastiske farver og forskellige tykkelser så er de så dejlig bløde at tørre sig med, når jeg har været i bad. Håndklæderne er fremstillet af 100% bomuld.

Det er ikke kun i badeværelset de er fast inventar. Jeg har altid et par stykker med når jeg er ude at rejse. Det smarte ved dem er, at et håndklæde ikke fylder mere end en vandflaske i kufferten og de tørrer på ca. 15 min i solen. Jeg har brugt dem ved stranden og poolen eller som sarong har jeg skulle skifte bikini.

Nogle vil mene at det måske kræver en smule tilvænning at skifte fra de traditionelle håndklæder til hammam håndklæder. Jeg har siden jeg fik de første håndklæder ikke haft brugt de traditionelle håndklæder en eneste gang. Jeg har tilmed givet mine gæster muligheden for at afprøve dem. Alle der har prøvet dem har været meget positiv overrasket hvor let og bløde de føles på huden.

Ud over hammam håndklæder har by Balling også udvidet deres sortiment med en håndsæbe, der har en skøn duft af lemongrass og lime.

By Balling CPH som sælger håndklæderne er en familie ejet virksomhed med en stærk og bevægende historie bag deres brand.
Her er historien med Thomas´s egne ord, om hvordan firmaet blev til:

Det var egentlig lidt af et sammentræf, der førte til begyndelsen på by Balling cph i 2014. Under en rejse til London falder jeg over de lækreste håndklæder og køber et par stykker med hjem. Min hustru finder dem lidt mærkelige – men vores datter, Emilie, ser straks fordelene ved dem.

Vi har for ganske nyligt opdaget, at Emilie er særligt sensibel ved berøring og at nogle tøjmærker og særlige stoffer kan være lidt af en udfordring for hende. Det skal helst føles rart. Og her kommer de ”lidt mærkelige” håndklæder – også kendt som Pestemal – ind i billedet. Bløde og lækre og lige velegnede som håndklæder som tæpper til at svøbe om sig på en kølig dag.

Jeg måtte straks bestille flere hjem og får kontakt til familien i Tyrkiet, der også sælger håndklæderne i London. Fem dage senere befinder jeg mig til det første møde i Tyrkiet, et større parti tages med hjem til afprøvning og tests i Danmark. I dag – blot et halvt år senere – er de skønne håndklæder nu på vej ud i de danske hjem.

Det hele var Emilies idé – med en diagnose som atypisk autist, kan det være svært at finde ud af, hvad der skal blive af én som voksen og hvordan man som diagnosebarn vil blive opfattet ude i den store verden. Måske fremtiden og udviklingen kan sikre, at vi kan drive vores lille familievirksomhed, så der ligger en sikker fremtid og  venter på Emilie og hendes bror?

Derfor bærer firmaet også navnet ”by Balling cph – Embrace Life”. Balling er efternavnet på min hustrus side – en hyldest til mine elskede børn og hustru, som betyder alt for mig. ”Embrace Life” stammer fra en tyrkisk tatovering, som betyder at omfavne livet. Det må vi sige, at vi gør, med alt hvad det bringer med sig i lyst og i nød. En opfordring til alle jer derude om at elske livet, uanset hvad og hvilke udfordringer det bringer – det vigtigste er at man er rask og har sin familie i behold!

Ud over at udbrede kendskabet til de enestående håndklæder, ønsker vi at rette fokus på alle de børn og voksne, som går rundt med en diagnose. Tabu og fortielse er ikke vejen frem. Det er vigtigt med anerkendelse, omsorg og kærlighed!

Familien Balling Jyde
Thomas Jyde
Head of creative

Har du lyst til at besøge by Balling CPHs hjemmeside så kan du finde den HER.

Er du en af dem som skal på Findkeepers designmarked den 17-18 april i København, så skal du bestemt slå en tur forbi deres stand.

By Balling CPH er også på Facebook og Instagram

Selv om dette er et sponsoreret indlæg, er det skrevet ud fra min egen erfaring med håndklæderne.

1P8A1164-2

1P8A1285

1P8A1128-2

1P8A1243

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Voksen malerbøger - Den nye trend