Følelsen af sommer - året rundt

Jeg har tilsluttet mig olie-trenden…

IMG_8506

Igennem lang tid har jeg haft øje til den meget populære MK olie + Aronia saft. Jeg har læst en del artikler og forhørt mig blandt venner der også indtager olien. De artikler jeg har læst er jo alle enormt positive, men det var først da jeg talte med en veninde jeg blev overbevist.

Sagen er at jeg døjer meget med tør hud og eksem. Specielt her om vinteren. Jeg kan normalt holde det forholdsvis meget i skak. Dog er min hud igennem den sidste måned er det gået helt amok. Jeg har ellers prøvet at være meget observant på hvad jeg spiser og ligeledes ikke udsætte min hud for store temperatur skift. Lige meget hvad jeg har gjort syntes jeg bare det er blevet værre.

Så nu har jeg tilsluttet mig olie-trenden. Jeg har allerede taget det første shot. Det var slet ikke så slemt som jeg havde forestillet mig. Jeg er dog meget spændt på at se, om jeg kan se og mærke en forskel her de næste par uger.

Jeg skal nok holde jer opdateret.

Dette indlæg er ikke sponsoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følelsen af sommer - året rundt