Slip kontrollen

Jeg har landet mit livs fotokontrakt!

12509717_10153889553452915_2253838398001508819_n

Der har været lidt stilhed her de sidste par uger på bloggen. Sagen er den at jeg har brugt det meste af min fritid på at lave et oplæg, til et helt igennem vildt drømme fotoprojekt. Jeg havde i mit liv aldrig forestillet mig, at det ville lande i mine hænder.

Her fil morgen fik jeg så MAILEN, om jeg har VUNDET kontrakten. Juhuuuuuuuuuuuuu….
Desværre kan jeg endnu ikke fortælle jer hvem afsenderen er. Dog må jeg gerne fortælle hvad jeg skal bruge al min ferie på de næste to år.

Som i alle ved, så ligger der rigtig meget plastic og flyder rundt i Verdenshavene. Desværre opløser plasticen ikke sig selv, og derfor ender det i rigtig mange fisks maver og ødelægger planteriget under vandet. Det vil der nu sat stor fokus på så der kan bliver sat en stopper for det. I Italien har de allerede for nogle år siden forbudt at sælge plastic poser i butikkerne som de gør herhjemme.

En række personer som dyrker forskellig slags vandsport er udnævn som ambassadører og det er dem jeg skal følge rundt på de mest eksotiske steder i verden. Det er ikke hvem som helst der er udnævn, man har taget en række kendte personer inden for Volve Ocean Race, Americas Cup, inden for surf, kitesurf, windsurf og Stand Up Paddle.

Det bliver så vildt at følge disse personer tæt, i deres kamp for at få sat en stopper for at der samler sig flere store plastic øer i Stillehavet.

Glæder mig til at opdaterer jer undervejs og at i næste gang i ser plastic på stranden eller i vandet samler det op så det ikke lander i en uskyldig fisks mave.

1P8A3735

G0494376-2

1P8A6140-3APRILSNAR….

 

5 kommentarer

 • Hej smukke, synd att det bara var en april joke 😂
  Det skulle sannerligen behövas ett sånt projekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas borvang

  Jeg sad netop og savnede en Update fra fin blok. Hvor er det fedt og specielt for dig der elsker at rejse. Nyd det:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mirja

  Fuldt ud forståeligt du har vundet – stort tillykke til dig og firmaet – YAH!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slip kontrollen