Jeg har landet mit livs fotokontrakt!

Clickbait overskrift – Aprilsnar

Udklip

Jeg har lidt dårlig samvittighed… I går skrev jeg et blog indlæg om jeg havde fået mit livs fotokontrakt. Det var jo 1. april. Jeg havde i aldrig forestillet mig, at et blogindlæg postet kl. 16 fredag eftermiddag ville få så mange reaktioner. Jeg ved godt at overskriften var en clickbait. Jeg blev jo aften igennem bombarderet med beskeder, selv min egen familie troede på det. Der gik ikke lang tid før jeg begyndte at få dårlig samvittighed og jeg skrev ud til alle at det var aprilsnar. Desværre tror jeg ikke det nåede ud til alle, fordi det fortsatte.

Jeg er virkelig ked af, jeg fik jer alle til at hoppe med på den, fordi JA det kunne virkelig havde været en fed opgave. Det ville have været et drømme scenarie. Det kunne også være et interessant projekt. Hvis jeg havde en bunke penge ville jeg helt klart også hoppe ud i det selv. Fordi plastik i havet er bare ikke smart på nogen måde.
Jeg så faktisk i løbet af ugen hvordan man i Københavns havn er ved at rydde op. Jeg må sige jeg blev virkelig overrasket over hvad de fisker op. Fordi jeg tænker København er jo en ren by, men under overfladen gemmer der sig en helt anden verden. Stakkels fisk der skal navigerer rundt om cykler og alt andet affald som vi smider i…

Så selv om jeg ikke skal rejse verden rundt og fotograferer fra diverse eksotiske steder, så håber jeg alligevel i vil tænke over ikke at smide affald i vandet.

Rigtig god weekend.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har landet mit livs fotokontrakt!