Når Nangijala bliver til et cirkus…

Er du god til at give en kompliment?

268058_10150306980912915_109807_n

Hvornår har du sidst givet dine venner, familie, kollegaer eller en helt fremmed en kompliment?
Eller for den sags skyld modtaget en?

Husk på den følelse du får i kroppen, når du modtager en kompliment fra en anden person. Det kan godt være du måske ikke lige til at starte med tager det til dig, men måske efter et par minutter er jeg helt sikker på det vokser i kroppen og der kommer et smil frem.

For nogle år tilbage tog jeg en beslutning om at blive bedre til at give komplimenter, jeg har med at lægge mærke til alt. Det være sig om en kollega har fået nyt tøj eller en af mine veninder er blevet klippet eller bare ser rigtig godt ud den dag.
Jeg syntes vi generelt er for dårlige til at give hinanden komplimenter her i Danmark, så det ville jeg gøre noget ved.
Sagen er jo at en anderkendelse fra et andet menneske, kan være det, der redder hele din dag.
Derfor er det jo også vigtigt vi husker at sætte ord på, når vi rent faktisk mener det. Det kan jo for modtageren være lige netop dét skub der skal til, eller som giver den ekstra selvtillid som gør vi tør at tage nye udfordringer.
Selv kan jeg godt engang i mellem blive lidt genert når jeg modtager komplimenter, men inderst inde bliver jeg faktisk rigtig glad.

Hvorfor giver vi ikke hinanden flere komplimenter? Selvfølgelig behøver vi jo ikke at gå all in, og strø om os til højre og venstre med komplimenter til alt og alle vi møder på vores vej. Jeg startede den gang i det små, dog er jeg med tiden blevet mere tryg i at give en kompliment, også til fremmede mennesker. Jeg har gang på gang set, hvordan dem jeg givet kompliment til, er blevet rigtig glade og måske endda lige retter ryggen efterfølgende.

Så husk næste gang du ser en, der fortjener en kompliment, at give det.

Rigtig god aften.

Du kan også følge mig her:

Snapchat:    jillchristina
Instagram:  http://www.instagram.com/jillchristina_dk/
Facebook:
    http://www.facebook.com/Jill-Christina-528595950655417/
Pinterest:
     http://dk.pinterest.com/jicha75/
Bloglovin:    http://www.bloglovin.com/blogs/jillchristina-14103611

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Nangijala bliver til et cirkus…