På opfordring af mine læsere…

Da jeg var stand-in for Medina

13101074_10154175355517915_964720525_n

For nogle uger siden havde jeg den største en fest natten igennem. Jeg var nemlig stand-in for Medina til en koncert. Kender i det når drømme bliver så virkelige, at man helt overlagt tror på dem når man vågner?

Jeg kan som regel huske mine drømme når jeg vågner om morgen. Mange af dem er virkelig festlige. Tak for min skøre hjerne.

Som sagt drømte jeg for nogle uger siden at jeg var stand-in for Medina til en koncert. Yupp I kid you not!
Medina var blevet syg, lige før hun skulle på scenen. Der kom en hen til mig og spurgte om jeg havde mulighed for at gå på scenen være stand-in for hende. Jeg svarede promte JA… Det skal lige siges jeg måske kan omkvædet på nogle af hendes første sange.
Koncerten startede og jeg havde et brag af en fest foran et TOTAL skrigende publikum.

Jeg fyrede den af i bedste playback stil og kunne sjovt nok alligevel alle sangene. Lige indtil jeg kom til et af de sidste numre, som åbenbart var en af hendes nye sange og der kunne jeg ikke engang omkvædet. Sh..t.
Jeg kan huske at jeg tænkte hvad pokker gør jeg her… Lige indtil jeg kom i tanke om at jeg havde set Burhan G til en koncert hvor han var lidt træt og hele tiden vendte mikrofonen mod publikum. Hvis bare jeg lærte omkvædet var resten af sangen reddet. Så mikrofonen blev vendt mod publikum og festen fortsatte. Jeg vågnede dog kort efter, men hold nu op jeg var i godt humør da jeg vågnede.

MEDINA HVIS DU EN DAG BLIVER SYG, SÅ ER JEG KLAR TIL AT VÆRE DIN STAND-IN!

Billedet tog jeg faktisk samme morgen som jeg havde drømt om Medina.

Du kan også følge med i mit liv på Instagram og på Snapchat: JillChristina

 

Follow my blog with Bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På opfordring af mine læsere…