Sushi for begyndere

På opfordring af mine læsere…

1064281_383080621793921_1324240127_o

Flere af mine læsere har spurgt om jeg vil skrive mere om mine billeder. Selvfølgelig vil jeg da gerne det, det er jo en stor del af mit liv. Der er jo masser af billeder der aldrig har nået offentligheden, ikke fordi de ikke duer nogle skal bare modnes før de bliver postet. Jeg tager rigtig mange billeder hver dag, som en slags dagbog, men også som inspiration til når jeg skal tage nogle ”rigtige” billeder på et senere tidspunkt. Jeg er vild med at bruge min telefon til at tage billeder, mange af dem i ser på min Instagram er faktisk taget med telefonen. Den er jo altid med mig, og det er simpelt at redigere billedet og derefter uploade det.

Foråret er jo sat ind og med det lyset. Det gør jo også billederne sjovere at se på. Så fremadrettet vil bloggen blive et mix af mine billeder fra hverdagen og lidt fra gemmerne.

Billedet jeg har smidt på bloggen i dag, er et par år gammelt. Det blev taget til Copenhagen Pride, da optoget startede ved Frederiksberg rådhus. Jeg var egentlig på vej til et andet arrangement men stoppede op i 10 minutter og tog en serie billeder inden jeg hoppede cyklen igen.

PS: På du kan også følge med på Snapchat: JillChristina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sushi for begyndere