Da jeg var stand-in for Medina

Når kedsomhed bliver til kreativitet

IMG_9813

Kender i typen, der helst skal have gang i flere projekter på samme tid? Well jeg er en af dem. Da jeg var barn var jeg ikke god til at underholde mig selv… Jeg skulle helst have nogen omkring mig konstant, jeg kunne lege med.

Jeg husker tydeligt de gange, jeg næsten ikke kunne være i min egen krop fordi jeg var noget ud over stadiet af kedsomhed, som så var blevet til rastløshed. Ligeledes hvordan min far nogle gange sagde til mig, at det var sundt at kede sig. Jeg syntes det var noget vrøvl. Det gjorde jo næsten ondt i kroppen….

Det var egentlig først da jeg entrérede 30´erne, jeg begyndte at accepterer mit eget selskab og nyde det. Det er nogle gange at filmen knækker og jeg keder mig bravt, at jeg nærmest bliver rastløs.

Jeg har fundet ud af, når jeg til det punktet hvor jeg bliver rastløs, så begynder der at ske magi i min hjerne. Det er som om der bliver åbnet op for en sluse af idéer, som kan få lov at flyde ud i en lind strøm. Nogle af ideerne griber jeg til mig og arbejder videre med, mens andre forsvinder igen.

Billederne som i ser i dag har ligget på hylden og er en ide fra en dag hvor jeg kede mig. Den dag havde jeg dog ikke nogle blomster. Så jeg har lavet disse to billeder har jeg taget i går og i dag.

Husk du kan også følge med på Instagram og snapchat: jillchristina

Follow my blog with Bloglovin

IMG_9852

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da jeg var stand-in for Medina