Når kedsomhed bliver til kreativitet

3 mænd og en kvinde, jeg godt gad at have til bords

Happy Socks / David La Chapelle

I aften skal jeg til middag med 40 kvinder. Nogle af dem kender jeg rigtig godt, men de fleste har jeg aldrig mødt. Det fik mig til at tænke på, hvem jeg virkelig godt gad at sidde ved siden af til en middag. En hel liste kom op i mit hoved…. Der var i hvert fald nok til, jeg kunne være til middag hver weekend hele det næste år.

Kender i det jeg endte med at blive helt starstruck bare ved tanken… Oh my oh my, tror jeg ville ende med at blive helt varm i kinderne og ikke vide hvor jeg skulle gøre af mig selv. Komme til at vælte vin ud over hele bordet, fordi jeg ikke ville kunne styre min motorik af nervøsitet…. Ku lige se det for mig… åååh lord. Så måtte lige tænke listen igennem igen. Ikke at den blev mere realistisk, bare lidt eller neeeeej det gjorde den så ikke. Jeg blev enig med mig selv, hvis jeg kom i selskab med nedenstående personer ville jeg rent faktisk godt kunne gennemføre en middag med dem selv om jeg er MEGA fan.

David La Chapelle: Han var en af de første fotografer jeg lærte navnet at kende på. Hans billeder var kærlighed ved første blik. Jeg elsker hans univers, og hans måde at provokerer. Jeg gad virkelig godt at vide hvad der sker inde i hans hjerne. Hvor han får hans idéer fra og om hans hjerne er lige så farverig som hans billeder. Hvis du ikke kender ham kan du se hans billeder HER.

Martin Lindstrøm: Første gang jeg stødte på Martin var omkring 2006. Her var han med i en program serie der hed Dinas Date. Jeg kan huske da jeg så programmet, blev jeg helt fascineret af hans historie i det hele taget hans personlighed. Han fortalte hvordan han allerede som barn i havde hele branding/marketing genet i sig. Det er jo ikke noget at sige til at han i dag er en af verdens største branding guruer. Han er har en fantastisk fortælle evne om hvad der får os forbruger til at købe.

Anders Kofoed: Yup du læste rigtigt. Jeg tror, jeg har underholdt de fleste af mine veninder med jeg virkelig godt gad at have Anderes som bordherre. Fordi så ville aftenens underholdning være i hus. Siden første gang jeg så Anders på Go´morgen Danmark, har jeg nærmest hængt oppe i skærmen hver gang han er på. Jeg syntes han er så interessant at lytte til. Hans viden om hele dyreuniverset er jo et kapitel for sig selv… Ja OK han er jo også biolog. Men Poul Thomsen GO HOME. Selv om han altså også var hyggelig. Anders, taler bare med en sådan passion i stemmen, når han fortæller om dyrene at man nærmest bliver draget ind i TV´et.
Han burde faktisk have sit eget program. So far manden sin egen blog, og tro mig den byder på gode historier.

Violet K. Benson: Er et nyere bekendtskab. Jeg stødte på hende for ca. et år siden. Det vil sige dengang vidste jeg ikke at hun hedder Violet. Jeg var begyndt at følge en Instagram profil der hedder Daddyissues_ som hver dag giver mig et grin sådan helt nede dybt fra maven. Det som Bridget Jones bare på masser af rødvin. For trekvart år siden gik hun så til bekendelse om at det var hende, der stod bag profilen. Det er IG profilen ikke blevet ringere af. Jeg tror på hun til et middagsselskab ville underholde alle folk omkring sig med hendes så tårerne triller ned af kinderne.

Billede credit: Happy Socks/ David La Chapelle

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kedsomhed bliver til kreativitet