3 mænd og en kvinde, jeg godt gad at have til bords

Jeg troede ikke du gad når der er børn med…

3344_cf4d

Ordsproget siger “lige børn leger bedst”. Bevares… Hvad nu hvis man ikke har børn? Er man så udelukket af fællesskabet?
Jeg har rigtig mange venner med børn som jeg ofte ses med og jeg elsker deres børn. Jeg syntes det er drøn hyggeligt,vi ses alle sammen. Det er jo lige meget at samtaler bliver afbrudt konstant, fordi der pludselig er et vrælende barn eller et par søskende er kommet op at skændes eller for den sags skyld der skal skiftes en ble. Sådan er livet med børn. Det handler jo om samværet og om blive opdateret i hvad der sker i hinandens liv. Jeg lytter gerne til hvordan familie livet står til og om hverdagens udfordringer med børn.

Med årene er venskaber også gledet ud, netop fordi der er kommet børn ind i billedet. I starten blev jeg vildt ked af det, men med årene har jeg efterhånden accepteret at sådan er det. Måske finder vi hinanden igen en dag, måske ikke.

Når man ikke har børn bliver man til tider også mødt med nogle sære sætninger. Som om når man er blevet forældre, så er man også bliver tankelæser?!?!

Her er et par sætninger jeg er stødt på i løbet af årene:

  • Jeg troede ikke du gad når der er børn med?
  • Ej gider du nok ikke når det vrimler med børn!
  • Jeg regner ikke med at du vil med når der er masser af børn…
  • Der kommer ikke andet end børne familier, så det er nok ikke noget for dig!
  • Lige børn leget bedst, er det ikke det man siger?? Du har jo ikke børn. Så det er nok derfor vi ikke ses så meget!!!

WHAAAAAAAT…. Jeg kan jo godt selv tage stilling til om jeg har lyst til at ses eller ej.

Pointen er, at venskaber skulle kunne bære børn eller ej. Venner behøver ikke at lege tankelæser over for de venner som ikke har børn. Lad vennerne få muligheden for at takke ja eller nej til en invitation.

Tak fordi du læste med og god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 mænd og en kvinde, jeg godt gad at have til bords