Jeg troede ikke du gad når der er børn med…

Den tid der går godt, kommer ikke dårligt tilbage

mig i parisSådan sagde min farmor altid, når jeg talte med hende i telefonen og fortalte hende lystigt om hvad jeg oplevede.

Det er ved at være noget tid siden jeg har skrevet på bloggen. Det er blevet sommer og dermed tid til mere ude aktivitet end når det er vinter. Det er ikke fordi jeg har glemt at skrive, jeg har bare været beskæftiget med at leve livet og nyde det.

Nogle gange syntes jeg det er svært at finde emner. Ikke fordi jeg ikke oplever noget, det gør jeg jo hver dag. Jeg har haft en skøn tid her på det seneste. Ofte tænker jeg, er det mon egentlig noget jer læsere gider at læse og følge med i. Fordi jeg ser jo ikke mit liv som glamourøst på nogen måde tværtimod. Alligevel kan jeg jo godt se med de billeder jeg poster på Facebook og instagram, at der er en hvis interesse for det jeg oplever, selv om jeg ikke ser det som noget specielt. Selvfølgelig er der nogle ting som jeg føler mig privilegeret over at opleve, som i den forgangne uge hvor jeg var i Paris og fotograferer for en kunde.

Det var min første tur til Paris by. Jeg fik lov at opleve EURO2016 og fik min drøm opfyldt ved at se Eiffeltårnet, som jeg ellers kun har set fra 10km højde. Jeg har i mange år gerne ville til Paris og opleve byen, som alle har omtalt som denne her meget romantiske by. Jeg vil også sige af det jeg fik set syntes jeg også at den var fantastisk smuk, jeg var overrasket over hvor grønt der var. Men jeg har stadig til gode at komme rundt og se det hele, samt sidde på en fortovscafe og tage stemningen til mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg troede ikke du gad når der er børn med…