Tålmodighed er en dyd, siges det...

Hvad er lykke?

12871470_10154266646632915_655386732533377390_n
Nogle gange funderer jeg over hvad lykke egentlig er.

Vi har alle opture og nedture igennem livet. Vi har igennem de sidste par år nærmest fået prædiket omkring at være positiv og der er blevet skrevet utallige bøger om positiv psykologi.

Man hvad er det så der gør os lykkelige? Nogle gange syntes jeg selv hele det her univers om at skulle være åhhh så positiv og lykkelig er noget opreklameret bras. Fordi jeg vil påstå at der er ingen af os der er lykkelige 365 dage om året. Vi har jo alle dage, hvor vi får det forkerte ben ud af sengen eller i det hele taget har en lorte dag, som skal overstås.

Dog tror jeg på vi alle oplever små stunder af lykke, hvis vi mærker rigtigt efter. Uanset hvilken en bagage vi har med os.

Jeg har igennem de sidste par år været mange ting i gennem, som bestemt ikke har været sjove. Hvilket har gjort at jeg i dag er blevet meget mere opmærksom på hvad der er godt for mig og hvad der ikke er. Hvad får jeg energi af og i den grad hvad suger mig for energi. Jeg har lært at tage øjeblikke til mig, som jeg gemmer i min hukommelse, netop de øjeblikke hvor jeg næsten ikke kan rumme følelsen af glæde eller er ved at revne af stolthed. Det er for mig, de stunder jeg føler mig lykkelig og jeg kan leve lang tid på de øjeblikke.

På billedet her lyser lykken ud af mig, det var til Distortion i år, hvor jeg var sammen med nogle af mine nære venner. Jeg blev i den grad grebet af stemningen og den vibe der var i hele området.

Hvornår oplever du lykke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tålmodighed er en dyd, siges det...