Med disse 6 cocktails er du sikret en sjov tøseaften

Når man bliver afhængig efter første møde…

Byballing

For to år siden stiftede jeg for første gang bekendtskab med denne lækre sæbe fra by Balling cph. Siden første møde er jeg simpelthen blevet afhængig af den, forstået på den måde at den dufter virkelig dejligt. Den har en duft af lemongrass og lime. Jeg er også vild med det klassiske tidløse design, hvilket gør at jeg både har den stående på badeværelset og i køkkenet.

By balling cph sælger dog også andet en sæber. De har også et stort udbud af hammam håndklæder. Dem er jeg også storbruger af. De er fantastiske her om sommeren både til stranden, ferien, i sommerhuset eller hjemmet.
Jeg bruger håndklæderne året rundt, og kan slet ikke forestille mig at skulle bruge et frotté håndklæde igen. Den lethed de har når man tørre sig er fantastisk. Bonus ved disse håndklæder er at de tørre på 15-20 minutter når man hænger dem til tørre.

Du kan finde mere info om by Balling cph på her. Jeg vil anbefale dig også at læse deres historie om hvorfor de startede familie firmaet op.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med disse 6 cocktails er du sikret en sjov tøseaften