Jeg er vild med bæredygtigt design

Hvem læser med – jeg er nysgerrig

740021_10151427433612915_2144404603_o

Først vil jeg lige starte med at sige TUSINS TAK for du læser med. Jeg er simpelthen så beæret hver gang jeg ser hvor mange der læser mine blog indlæg.

Jeg har altid været super nysgerrig. Det samme gælder her på bloggen. Hver gang jeg poster et blog indlæg tænker, hvem mon egentlig læser med? Jeg har endnu ikke helt fundet ud af folk gerne vil læse. Om det er der personlige, de gode råd, mit foto eller når jeg stiller skarpt på nogle emner der måske er noget tabu omkring.

Det er så forskelligt om jeg rammer mange læsere eller ej. Det har selvfølgelig også noget at gøre med, hvad tid på døgnet jeg poster og om det er en clickbait overskrift jeg laver eller ej. Ja og så selvfølgelig sælger billedet også en del.

Når jeg endelig har postet, har jeg med at sidde i minutterne efter og se på Google Analytics. Det er det mest fantastiske værktøj som min veninde Karmamilli introducerede mig til. Men jeg siger jer det er også en tidsrøver. Forstået på den måde, at man kan køre i realtime og derved kan jeg se, hvor mange der læser med og på et kort kan jeg se geografisk hvorfra folk læser.

Lige netop sidst nævnte gør mig enormt nysgerrig. Fordi jeg tænker ofte… hmmmm er det mon nogen jeg kender der læser med? Et er jeg har en del læsere her i Danmark. Det er forståeligt nok, men faktisk flere dele af verden godt repræsenteret.

Verden

Det leder mig til spørgsmålet, hvad kunne du godt tænke dig at læse mere af?

Smid en kommentar nedenfor i kommentar feltet.

 Endnu engang tusind tak for du læser med.

Følg mig på:
IG: jillchristina_dk
Bloglovin
Facebook

 

 

 

6 kommentarer

 • Hvordan forgår det pm? ;D
  Er stadig ikke en ørn på bloggersdelight 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været inde og starte det op, men kan ikke finde den kode. Har en fin start side, med visninger, afvisning, lande osv. men kan ikke finde den kode 🙁
  VH Ann.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan får du det google analytics til at virke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ann,

   Du skal logge ind på Google Analytics under din konto i højre side, kan du tilføje side. Her ligger der et nummer som starter med to bogstaver og så efterfulgt af numre. Dette skal du kopierer. Her inde på Bloggers Delight skal du så ind under opsætning af din blog. Går du ind på den fane der hedder oplysninger, så er der et felt som hedder Google Analytics. Der paster du det nummer ind du har kopieret fra Google Analytics.
   Håber du kan få det til at virke. 🙂 Ellers må du lige vende tilbage.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er vild med bæredygtigt design