Tjek lige denne lækre morgenmads sandwich

40 plus og hva´så…

i-cant-keep-calm-my-birthday-is-tomorrow-32

I morgen har jeg fødselsdag. Det er ufattelig at tiden er gået så stærkt. Jeg syntes lige jeg har haft fødselsdag. Samtidig er der jo også sket meget på et år.

Sidste år skrev jeg dette blog indlæg. Hvor jeg reflekterede over at blive 40. Jeg kan huske, satte jeg mig for at nu skulle jeg måske til at blive lidt mere voksen på nogle områder.

Jeg kan afsløre her et år efter… Der er ikke sket de store forandringer! Jeg føler ikke jeg er blevet mere voksen.

Jeg syntes alder er en underlig størrelse, og tænker til tider over det. Jeg føler jo ikke at det tal der står på papiret, matcher med hvordan jeg har det inde i eller hvad jeg ser i spejlet.
For mit vedkommende stoppede jeg med at blive ældre da jeg var sidst i 20´erne. Dog har jeg jo selvfølgelig med årene fået erfaring og oplevelser med i rygsækken. Selv om nogle af dem ville jeg gerne være foruden, så har mine erfaringer og oplevelser jo gjort mig til den jeg er i dag.

Dele af mit ordsprog sidste år var at leve livet endnu mere. Lige den del har jeg holdt fast i. Det sidste års tid har der været et par rejser over Atlanten. Først en tur til Miami og Naples med min veninde og senere på året næsten tre uger på  Den Dominikanske republik med en flok venner. Senest min første tur til Paris, dog var det arbejde, men en kæmpe oplevelse.
Jeg er blevet rig på oplevelser.

Alligevel har jeg igennem det sidste år lært, at vi skal huske at leve livet mens vi er her.
Uden at komme nærmere ind på det, har der været flere episoder hvor jeg direkte og indirekte er blevet gjort opmærksom på at nyde livet og leve det hver eneste dag.

Et er sikkert. I morgen vil jeg nyde min fødselsdag, og selv om der vil være 41 lys i lagkagen. Så vil der i mit univers kun være 28.

Jeg holder dog på samme ordsprog som fra sidste år.

41, fit og fucking klar på at leve livet endnu mere. BUM!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjek lige denne lækre morgenmads sandwich