40 plus og hva´så…

Forandring fryder i hjemmet!

 

 

image

 

Der sker meget i det lille hjem for tiden.

For snart en måned siden skrev jeg om, jeg har fået ny kunst på væggene. Ikke nok med det har jeg også fået lavet et lille kunstværk på min væg bag TV´et. Grunden var egentlig, da jeg malede væggen mørkegrå for et par år siden, så var mine kanter ikke blevet helt lige. Det er hele tiden været et lille irritations moment.
Netop samme kunstners malerier som pryder mine vægge, tilbød at male væggen, så jeg kunne få helt lige kanter. 

Kunstneren er Jeppe Bjørnberg Hansen .

Han startede ud med at få afdækket hele stuen, da malerarbejdet skulle foregå med graffiti spray maling. Han havde fået helt frit spil, da jeg gerne ville blive overrasket. Jeg har set en del af det kunst han laver og jeg er stort set vild med det hele.

Jeg sad i soveværelset da Jeppe gik i gang. Jeg var simpelthen så spændt på resultatet. Efter et par timer, var Jeppe færdig.
Jeg er simpelthen så glad for min væg. Det er ca. 2 uger siden han malede den og hver dag går jeg og nyder den. Da væggen hele tiden ændre sig i farve alt efter hvornår på dagen det er. Det er skiftevis blank og mat maling han har brugt, så det giver en dybde i mønstrene.

(fortsætter under billedet)

image

 

 

Jeg har ligeledes fået hængt et maleri op i soveværelse. Mit hjem er meget sort/hvid, så det er et maleri larmer rigtig meget på den gode måde. Jeg er vild med farverne og de historier der er i billedet.

Er du interesseret i Jeppes kunst kan du følge ham her:

FACEBOOK

INSTAGRAM

Udover at Jeppe er en super dygtig kunstner er han også virkelig dygtig inden for indretning. Han er æstetisk i alt hvad han laver og ikke bange for at tænke i nye baner i brug af materialer. På hans Instagram profil kan du se en sneak peak af hans køkken.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40 plus og hva´så…