Forandring fryder i hjemmet!

Sådan bliver du mere glad

woman-in-canvas-shoes-relaxing-in-car-on-dirt-road

 

Hvad er tricket til at være glad? Jeg vil dele det med dig her, men lov mig også at prøve det. Det er ganske simpelt: Lev med intentionen om at være glad. Her er et par tips til hvordan du gør.

Tag tid til dig selv:

Jeg tror på at hemmeligheden til glæde er at du har tid til dig selv. At tage sig lidt tid hver dag til at reflekterer og slappe af er vigtig for os alle. Læg problemer og bekymringer til side og koncentrer dig om kun dig, også kun hvis du har en lille stund for dig selv

Lyt til dig selv:

Rigtig meget af tiden gør vi ting fordi vi tror at vi skal eller for at please andre, selv når vi føler vi ikke skal. Lær at lytte til din indre stemme og stop med at bekymre dig, om du måske vil skuffe andre. På den anden side, hvis vi føler vi bør gøre noget eller nogen eller noget stopper os, så er det vigtigt at lytte til din indre stemme. Mistede muligheder efterlader os følelsen af fortrydelse.:

Udeluk negative mennesker fra dit liv:

Negative gør intet godt andet end at trække dig med ned og dræne dig for energi. Har du nogensinde følt dig tappet for energi efter at have været i selskab med en negativ person? Hvis du har mulighed for det, så udeluk negative mennesker fra dit lov og fokuser i stedet på relationer som lysner din sjæl og giver dig energi. Hvis du ikke har mulig for at udelukke negative personer, så lær ikke at tage det negative til dig, men fokuser på det positive.

Tag kontrol:

Hvis du ikke er glad for den situation du står i (arbejde, relationer eller andet), ændre det! Husk du er i kontrol og det er dit liv og du behøver ikke at please andre 

Gør noget godt for dig selv hver dag:

JA, du er vigtig. Prøv hver dag at gøre noget godt for dig selv. Forkæl dig selv med en lækker dessert, laker dine negle eller noget helt andet. Små ting gør godt i det lange løb.

Læg telefonen fra dig og kom ud i naturen:

At være i naturen kan give dig ro og energi. Prøv at læg alle bekymringerne fra dig og bare være i nuet. Gå en tur eller cykel en tur hver dag som en daglig rutine.

Se dine venner:

Hvis du har en travl hverdag kan det være svært at få tid til at se vennerne. Husk at ringe til dine venner eller send dem besked om du tænker på dem. Lav aftaler, om det så kun er en halv time der er tid til. Så er en god samtale med en ven og et godt grin noget som altid kan få dig i godt humør.

Hvad gør du for at være glad?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forandring fryder i hjemmet!