Sådan bliver du mere glad

Når man er så lykkelig at det ikke er til at rumme!

1455049_10152837287597915_1844250632958949077_n

På denne dato for to år siden, mødte jeg på arbejde og åbnede min computer. I min indbox lå en mail om at netop det billede som du ser ovenfor, var blevet valgt til at være kampagne billede for NP Surf og alle deres kampagner hen over vinteren ville være med ovenstående billede. Det var en SÅ vild dag, jeg var så lykkelig at jeg næsten ikke kunne rumme det til sidst.
Men først skal vi lige lidt tilbage i tiden. Fordi 2014 var på ingen måder mit år til at starte med. Jeg havde været en del igennem og når jeg kigger tilbage, var jeg virkelig helt nede at skrabe bunden. Folk tæt på mig vil nok sige, at jeg var på randen af depression/stress. Jeg vil sige, at jeg var helt nede at vende, og derfra gik det stille og roligt op igen. Langsomt men sikkert.

For at være helt nøjagtigt var det starten af september, der blev mit vendepunkt på så mange måder. Jeg havde fået en aftale i stand om at skulle tage billeder fra NP Surf, der kunne bruges til deres sociale platforme. For mit vedkommende var det endnu et mål jeg havde opnået inden for mit fotojob.
Det var med stort spænding og en smule nervøsitet at jeg begav mig mod Klitmøller. Jeg havde taget nogle billeder deroppe året før, så jeg kendte godt til området.
I samme uge som jeg tog til Klitmøller havde jeg også talt med en virksomhed, hvor jeg godt kunne tænke mig at arbejde og havde fået en aftale i stand omkring samtale med dem når jeg igen var hjemme fra Klitmøller.

I de efterfølgende uger blev jeg flere gange om ugen overrasket med de mest glædelige nyheder. Jeg kan huske at jeg næsten ikke kunne rumme det til sidst. Tænkt at alt det kom over mig i løbet af en måned. Min selvtillid voksede og voksede og jeg er sikker på at jeg i den periode blev meget højere. Om ikke andet var jeg høj på lykke.
Det var en vild periode som jeg ofte tænker tilbage på, fordi jeg har det sådan det er vigtigt at holde fast i de momenter i livet hvor vi føler os allermest lykkelige.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver du mere glad