Sådan bliver familiebilledet perfekt...

Når kroppen skal løsnes op!

13002435_1061628813909802_6610511918124422029_o

Jeg døjer til tider med ondt i ryggen, fordi jeg har med at sidde skævt og ligesom alle andre kigger jeg også rigtig meget på min mobil.

Når jeg kan mærke at der er ved at være optakt til spændinger i nakke og ryg, tager jeg affære lige med det samme så det ikke udvikler sig i for mange smerter.
I går morges vågnede jeg op med en nerve der havde sat sig fast i skulderen og som dagen gik kunne jeg mærke jeg blev mere og mere spændt op i ryggen.
Hvad pokker gør man så når man har fri ved 17 tiden og de fleste steder lukker ned inden for den næste time???
Heldigvis findes der på Frederiksberg, en Thai massør som næsten altid har tid til at tage en ind når man ringer inden for deres åbningstid. De har været min redning rigtig mange gange.

Der er intet fancy over det sted, faktisk er det en frisør og ude i deres baglokale har de deres massage rum…. De er super søde Thai damerne der arbejder der og vil enormt gerne snakke, selv om jeg som ofte slet ikke forstår hvad de siger. Men hey det gør ikke noget, deres smil og latter smitter enormt meget.

Jeg var i går igen forbi og få en times massage. Jeg blev masseret og strukket igennem, hvilket min krop virkelig værdsatte. Jeg kunne mærke efter jeg kom hjem, hvordan min krop blev ved med at arbejde.

I dag er min ryg glad igen og jo jeg kan da godt mærke at jeg er blevet masseret igennem.

 

De kan klart anbefales hvis man har brug for lige at blive æltet igennem.

 

Sted: Hår og helse, Bülowsvej 2, Frederiksberg

Priser:                30 min = 200,-

60 min = 350

90 min = 480

 

Billedet er et af mine egne, og brugt som en teaser til indlægget….. Stedet er ikke så eksotisk som det ser ud på billedet.
Du kan stadig se mit Insta historie fra massage stedet: jillchristina_dk

 

Indlægget er IKKE sponsoreret, men skrevet af egen interesse og fordi jeg synes det er nogle skønne damer nede på Bülowsvej.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan bliver familiebilledet perfekt...