En bid af Italien på Nørrebro

Det behøver ikke at være dyrt det hele…..

14713713_10154703929612915_6878589124506411904_n

Der er flere der via min Instagram story har spurgt til mit look fra den anden aften. Så har besluttet lige at lave en kort update til hvad jeg havde på.

Jeg har altid været en drengepige med et tvist. Det meste af min garderobe er “praktisk” tøj som jeg kan dresse op og ned, må jeg ærligt indrømme der hænger ikke mange kjoler eller nederdele. Dog har meget af mit tøj et feminint touch. Før i tiden havde jeg det med at købe dyre mærker, men for en del år siden havde jeg købt et par sorte jeans i Vera Moda, jeg fik så mange komplimenter for de jeans…. Jo bevares de sad også godt, men dengang tog jeg beslutningen om ikke at købe dyrt tøj mere. Der er dog få undtagelser.
Sagen er også at jeg slider mit tøj op, og så er jeg altså mindre ked af at smide det til genbrug, når jeg ikke har givet så meget for det. I stedet vil jeg hellere købe dyre accessories i form af sko/støvler og tasker. Ofte er det klassikere jeg køber, så de ikke gå af mode når sæsonen er slut.

Sættet jeg havde på tirsdag aften er fra Zara og støvler fra Alberto Fasciani.

  1. Bluse fra zara
  2. Jeans fra Zara
  3. Læbestift fra Max Factor
  4. Støvler fra Alberto Fasciani

ourfit-1

I aften skal jeg igen til middag, følg med på Insta Stories og se hvad jeg har på: jillchristina_dk

Sponseret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En bid af Italien på Nørrebro