Jeg er her stadig…

Podcast det nye sort…

img_5486

I hvert fald for mit vedkommende. Jeg er simpelthen blevet bidt af podcasts. For nogle år tilbage kan jeg huske jeg hentede enkelte og lyttede til dem. Selvfølgelig var udvalget også lidt begrænset i forhold til i dag.

Som regel lytter jeg til podcast når jeg kører på arbejde, gør rent, går en tur eller som denne skønne lørdag morgen med en god kaffe. Jeg synes det er en fantastisk måde både at holde sig opdateret på viden, men også alle de fiktions historier der ligger i det univers. Det er nemlig ikke altid jeg har tiden eller roen til at sætte mig godt til rette og læse en bog.

Nogle af de podcast jeg senest har lyttet til er:

”Noget om Emma”, den er fantastisk og meget realistisk. Man glemmer næsten undervejs af det er ren fiktion fordi fortæller metoden er så naturlig

The McKinsey Podcast

TEDTalks, jeg er stor fan af TEDTalk generelt, her kan jeg lytte uden at skulle sidde og se videoerne.

Strangers

Dobbeltmordet (Jeg bor lige over for den lejlighed for dette mord skete)

 

Lytter du til podcast?
Har du nogle du kan anbefale?

 

Du kan også følge med på Instagram og Snapchat

IG: jillchristina_dk

Snapchat: jillchristina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er her stadig…