På ferie hos Rihanna... Part 1

Jeg vil have energien tilbage…

img_5554

Da jeg kom hjem fra ferie følte jeg at jeg havde fået ladet op og fået masser af D-vitamin… De er altså bare forsvundet på to måneder. Jeg er nærmere blevet sofarytter på Kondivand og Ritter sport, helt flad for energi.
Men det skal altså være slut nu, og der er jo heller ikke længe til bikini sæsonen starter.

Jeg er bare ikke den bedste til at komme i træningscenter, de hold jeg gerne vil deltage i er som regel overfyldte eller også ligger de på tidspunkter mens jeg er på arbejde. Så i stedet for at kaste penge ud af vinduet, så skal jeg have fundet selvdisciplinen frem.

Jeg er stor fan af Nike+ Run Club og Nike+ Training Club. Begge er gratis apps og de arbejder også sammen, så de tæller aktiviteterne sammen for begge apps.
Jeg er vild med dem da jeg kan sætte det hele op med træningsprogrammer, så det nærmest føles som om jeg har mig en personlig træner der taler til mig undervejs.
På Nike+ Training Club, kan man hente programmer efter eget valg på hver trænings øvelse er der en lille video der viser præcis hvordan øvelsen skal udføres. Jeg kan bestemt anbefale ”Beach legs” af Lakey Peterson.

Så med begge apps på telefonen følte jeg næsten at der ikke var nogen undskyldninger mere og temperaturen for tiden er optimal for mig når jeg skal løbe. Fordi jeg hverken fryser eller får det for varmt.
I dag efter arbejde tog jeg en tur i Fields og købte mig et par nye løbe tights, der er altså bare et eller andet over at at nyt træningstøj på. Men skal jo ikke gå ned på udstyr…

Så afsted det gik ud i solnedgangen og en tur rundt i kvarteret. Jeg tror faktisk det er et år siden jeg sidst har løbet. Men det føltes altså godt. Jeg bliver lige overrasket over hver gang jeg starter med at løbe, hvor ud holden jeg egentlig er. Det blev til 3 km på en okay tid. Jeg ved i morgen venter straffen med ømme stænger. Men det er okay, jeg ved jo det bliver godt efter et par gange.

Passer det hele i mit program og tid vil jeg egentlig gerne deltage i et par løb i løbet af foråret/sommeren.

Følg med på Instagram og Snapchat, der kan du også se mine nye trænings-bukser :

Instagram: jillchristina_dk

SnapChat: jillchristina

 

Indlægget er ikke sponsoreret, har skrevet det af ingen interesse og begejstring for de apps jeg omtaler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På ferie hos Rihanna... Part 1