Jeg vil have energien tilbage…

Dit liv er værd at fejre…

img_5560

Mit forår er ved at være fyldt op med rejseaktiviteter. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme afsted igen. Det er ligesom alt er ”mere” når jeg er på ferie. Altså mere sjovt, mere smukt, bare ”mere” af alt…
Jeg ved ikke hvordan i har det når de rejser, men når jeg rejser har jeg en tendens til at lægge mærke til meget mere og flere små detaljer på min vej. Jeg har gået og tænkt over det, det er som om, jeg er mere tilbøjelig til at lægge mærke til skønheden i livet, når jeg er på ferie. Alt det jeg ikke lægger mærke til i dagligdagen.

Vi kunne jo ikke drømme om at misse solnedgangen, når vi er på ferie. Jeg tager fx 4.583 billeder af solnedgangene, selv om jeg også kan se solnedgangen lige uden for mit eget vindue herhjemme. Det er lidt underligt at tænke på.

Når jeg er på ferie, kan jeg godt lide at bruge tid på at planlægge hvad jeg skal se og hvad jeg skal have at spise, finde små hyggelige og lækre steder. Prøve en ny vin eller drink. Jeg har alle sanser åbne og tager alle oplevelser ind, og gemmer dem godt i hukommelsen. Det er som livet bliver en fest hver dag og hver en lille stund bliver fejret. Om det er over et måltid mad, ligge på stranden eller kigge på gamle sten.

At rejse er fantastisk, for mit vedkommende vil det altid være specielt. Det vil altid være lettere at være afslappet eller eventyrlysten, når jeg er på ferie. Men jeg vil altså ikke falde ind det mønster om kun at fejre livet når der er ferie.

Jeg vil ikke kun nyde solnedgangen, bare fordi det er tirsdag og jeg har haft rigtig meget arbejde.
Jeg vil ikke kun prøve nye ting, bare fordi det er en normal uge.
Jeg vil ikke nøjes med kedelig mad, i stedet for at udforske nye retter eller madsteder, ligesom jeg gør når jeg er på ferie.

Hverdagen har mange flere gøremål end når vi har fri, det ved jeg, Men jeg ved også, at jeg skal blive meget bedre til at fejre hverdagen og gemme på alle de fine små momenter i hukommelsen.

Jeg vil sætte tempoet ned og drikke en god kop kaffe herhjemme om morgen, mens jeg ser på solopgangen. Prøve noget nyt hver uge, eller bare spise sushi og drikke champagne fordi det er onsdag.

Tage festligt tøj på I hverdagen, fordi jeg kan. Det kan du også….

-Fordi vores liv er værd at fejre-

Se solnedgangen, lyt til god musik, åbne vinduerne og drik champagne. Sæt farten ned, læg mærke til detaljerne i livet, nyd det og fejre det og ikke kun på ferien.

 

Du kan følge mig på Snapchat og Instagram:

Instagram: jillchristina_dk

Snapchat: jillchristina

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil have energien tilbage…