Dit liv er værd at fejre...

Aarhus tur – retur

img_5593

Jeg har egentlig sat mig for at skrive et blogindlæg hver dag i den næste måned, for at se om jeg kan få banket læsertallet lidt op. Mit optimisme varede lige præcis 5 dage…
I går var jeg i Aarhus sammen med en kollega da vi skulle besøge et par af vores kunder.

 

Jo bedre jeg lærer Aarhus at kende jo mere og mere holder jeg af byen. Jeg ved ikke helt hvad det er, men jeg bliver simpelthen i så godt humør af at være derover selv om det jo kun bliver til et par timer når jeg er der inden jeg stikker næsten tilbage mod københavn.

Jeg ville så i aftes have lavet et blogindlæg om hvad vi nåede ud over mine møder, men måtte kapitulerer allerede kl. 20.30 og lægge mig til at sove. Fordi jeg var så træt efter at have været på farten i 12 timer og kørt hele vejen frem og tilbage.

 

Så der kommer et længere blog indlæg om Aarhus næste gang jeg er derover og så er foråret nok også lidt mere fremskreden.

Billedet er fra da Laura og jeg havde været inde i Dom Kirken.

 

Du kan se nogle af mine Insta stories fra i går eller også følg med og se hvor jeg skal hen i dag. J

 

Instamgram: Jillchritina_dk

Snapchat: jillchristina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dit liv er værd at fejre...