Aarhus tur – retur

Få en bid af Vietnam hjem i din have og køkken.

img_5628I går var jeg til bog reception hos Anh Lê fra LêLê, som  netop har udgivet bogen ”LêLês Urte Køkken”.

Jeg har kendt Anh i snart nogle år, og husker tydeligt da Anh for et par år siden begyndte at lave hendes lille oase af en byhave/urtehave. Der blev ivrigt lagt billeder op på Facebook af hele forløbet og fra første billede var jeg kæmpe fan.
Jeg blev virkelig inspireret af de billeder der blev lagt op og har siden fulgt med hen over foråret og sommeren når Anh har vist hvordan hendes have har udviklet sig.
Faktisk blev jeg så inspireret, at mit køkkenvindue plus altan sidste sommer var en mindre urte have med tomatplanter, chili og urter som jeg selv havde sået, spiret og ivrigt plejede dem, mens de voksede sig store og klar til at spise.

Da jeg kom lidt sent hjem i aftes, blev det først her til eftermiddag jeg fik læst bogen og kigget på alle de lækre billeder og opskrifter igennem. Jeg kan høre Anhs stemme når jeg læser bogen, fordi den er så autentisk og så meget i Anh. Nogle af retterne har jeg allerede smagt, når jeg har været til middag, og jeg har allerede nogle favoritter jeg skal prøve af herhjemme.
Selv om jeg bestemt ikke er nogen en ørn i et køkken, så er jeg ikke bange for at kaste mig ud i det vietnamesiske køkken, da opskrifterne er sat sådan op så selv jeg kan følge med.

Bogen giver også rigtig god inspiration til hvordan du kommer i gang med din egen lille urte have om så du har en stor have, en lille byhave eller som mig et stort køkkenvindue og altan. Der er nemlig også en lille guide til indkøb af frø, planter og planteudstyr.
En ting er sikkert mit repertoire af grøntsager der skal sås udvides betydeligt i år og så skal der eksperimenteres med vietnamesisk mad.

 

Du kan følge Anh på Facebook og instagram:

Facebook: http://www.facebook.com/anhledenmark

Instagram: http://www.instagram.com/anhlele/

 

 

Du kan følge mig på instragram: Jillchristina_dk

 

Indlægget er IKKE sponsoreret, jeg har selv købt bogen.

img_5605

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus tur – retur