På ferie hos Rihanna Part 2

Sådan kommer du igennem lang distance flyvninger

pexels-photo-59519

Lange flyveture kan godt være svære at komme igennem. Selv er jeg noget utålmodig og synes selv korte ture kan forekomme lange. Men de sidste par år har mine ferier foregået over på den anden side af Atlanten. Jeg har lært jo bedre jeg forbereder mig på turen i form af underholdning jo hurtigere går det.

Før afrejse:

  1. Download musik/spillelister og podcasts til din Iphone. Der er en rigtig godt når ud prøver at falde i søvn eller vil holde larmen ude. Jeg vil også anbefale høretelefoner med lyd-reduktion. Man kan nemlig godt blive lidt ør i hovedet af larmen fra motorerne.
  2. Download et par gode serier eller film til Ipad eller Iphone. Det gode er ved serier at man jo hurtigt bliver helt opslugt af det og så er det fede at man har tiden til virkelig at Netflixe den.
  3. Husk at få ladet ALT op, både din telefon og Ipad. Heldigvis har de fleste nyere fly et USB stk så du kan oplade dine devices. Om ikke andet så HUSK også kabel.

Før du boarder:

  1. Tag behageligt og afslappende tøj på og gerne i flere lag. Når jeg rejser plejer at have et par forholdsvis løse bukser på eller bukser med rigtig meget strech, kompresstrømper, sneakers og en løs sweater, tynd dunjakke og så har jeg altid et stort tørklæde med mig. Den tynde dunjakke er dejlig når man skal sove, da den føles lidt som en dyne. Jeg er nemlig ikke så god til at bruge de syntetiske tæpper ombord. Mit tørklæde bruger jeg som regel som hovedpude når jeg skal sove.
  2. Søg for at du har en øjenmaske, ørepropper, de kan virkelig redde din tur. Hvis du ikke har kan du nå at få det i lufthavnen.
  3. Sørg for at få tanket op med snaks og tag noget ekstra vand med. Jeg har altid en tom vandflaske med og så fylder jeg den op med vand når jeg er i lufthavnen.
    Man dehydrer nemlig rigtig meget på en tur, da luften er så tør.

På flyet:

  1. Ud over det jeg har nævnt oven for, så har jeg altid tandbørste, det er altså forfriskende lige at få børstet tænderne undervejs.
  2. En rigtig god ansigts creme. Jeg ved det lyder underligt. Men efter nogle timer i luften kan du godt mærke at den tørre luft begynder at gøre sit indtog på ansigtet. Du vil takke dig selv for lige en gang i time at tage lidt creme på.

Jeg håber ovenstående tips hjælper til næste gang du skal ud og flyve langt. Hvis du har nogle gode tips, så smid den endelig i kommentarfeltet nedenunder.

Du kan følge mig på Instagram: Jillchristina_dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På ferie hos Rihanna Part 2