Da mit billede gik viralt

Halvanden uge siden sidst

img_6263Det er fredag eftermiddag, jeg sidder og nyder solen på altanen. Hvor er der bare dejligt med højere temperature så det føles lidt som sommer, selv om træerne stadig er nøgne og mine altankasser endnu ikke er fyldt med blomster og krydderurter.
Det er halvanden uge siden jeg sidst har opdateret her på bloggen. Det er ikke fordi jeg ikke har haft noget af skrive, jeg har simpelthen haft så travlt at jeg ikke har haft tiden og overskud til at skrive.
Jamen hvad er der så sket på halvanden uge?

Tjo der har været en netværks middag med en flok fantastisk inspirerende kvinder jeg mødes med ca. en gang i kvartalet. Disse middage bliver prioriteret meget højt i min kalender uanset hvor travlt jeg har. Fordi de giver mig så meget energi og inspiration.

Så har jeg lavet en serie billeder for tøjfirmaet der hedder SUIT, dem kan i se her.
Det er en artikel om en jeg kender der hedder Kasper.
Kasper er en super dygtig illustrator, men han er også læge. Så billederne blev taget på Bispebjerg hospital. I kan se hans billeder her på Instagram: https://www.instagram.com/kasperroeghat/

Weekenden blev tilbragt i Båstad med en flok veninder, hvor vi fejrede min venindes polterabend. Ud over det var en super hyggelig weekend med en masse små indslag, så var et af mine højdepunkter da vi var ude og vinterbade. Jeg havde ellers svoret at det skulle jeg aldrig begive mig ud i…. Men jeg blev ret bidt af det! Altså så længe der også er en sauna. Jeg havde for noget tid siden set et indslag i TV om en kvinde der er vintersvømmer. Ja du læste rigtigt vintersvømmer. Hun rejser rundt bla. I Rusland og svømmer længere distancer i det iskolde vand. Hun fortalte at alle kan lære det, så længe man kontrollerer sin vejrtrækning. Fordi når man rammer det iskolde vand begynder man at hyperventilere. Så da jeg hoppede i vandet første gang havde jeg hende i tankerne. Jeg må dog indrømme første gang jeg var nede glemte jeg alt om det. De næste gange jeg var i vandet begyndte jeg stille og roligt at kunne konkrollere min vejrtrækning og kunne være dernede lidt længere af gangen.
Om ikke andet er jeg helt klar til at prøve det igen næste vinter.

I denne uge har jeg dog taget det mere med ro. Når jeg har været så meget på, bliver jeg nød til at trække stikket er par dage, så jeg kan geare lidt ned. Fordi næste uge bliver lige så vild med aftaler, middage og Off site med arbejdet og til slut et bryllup.
Jeg prøver så godt jeg kan at holde jer opdateret.
Læs med i morgen og se hvad jeg skal.
Nu vil jeg læne mig tilbage og nyde resten af solen før den forsvinder bag bygningen.

Følg med på Instagram og SnapChat.

IG: jillchristina_dk
Snap: jillchristina

img_5802img_6275img_6091

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da mit billede gik viralt