Vi trænger til en #lovestorm

Turen går til…

img_6733

Jeg sidder her i lufthavnen, med en hvis portion sommerfugle i maven. Denne gang er jeg på vej til Barcelona. Ja jeg har et eller andet med destinationer i år der starter med B. Først var det Barbados, så Båstad og nu Barcelona.

Faktisk har jeg ikke været der siden jeg fejrede min 6 års fødselsdag. Så det er begrænset af hvad jeg kan huske. En ting der stadig står klart i hukommelsen, er at jeg til min fødselsdag fik flamingo danser dukke med rød kjole. Den stod øverst på min ønskeliste efter vi havde passeret utallige souvenir butikker, hvor de var til udstilling i vinduet.

Jeg er faktisk taget lidt tidligere i lufthavnen fordi de sidste par gange, jeg har rejst har været sammen med venner, og så har der ikke helt været tid til at snuse rundt i butikkerne.
Der er bare et eller andet over lufthavne. Noget af det jeg holder rigtig meget af er at sidde og studerer de folk der er der. Selv om det i dag er blevet så almindeligt at flyve er der stadig et eller andet fascinerende og ekslusivt over det.
Så her sidder jeg med mit morgen sæt bestående af en kaffe og crossaint fra Lagkagehuset.
Når jeg har god tid plejer jeg at lave små historier om dem jeg ser, historier om hvor de skal hen, hvad de laver til hverdag osv. Her er jo alle typer.

Nå det er snart ved at være tid til at skulle ud til flyet.
Følg med på Instagram: jillchristina_dk der er jeg lidt mere aktiv om hvad jeg skal i Barcelona.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi trænger til en #lovestorm