Postkort fra Catalonien

Post España

img_7502Første del af ferien er slut. Jeg kom igår hjem fra Sitges, hvor jeg har opholdt mig den sidste uge. Til de af jer som ikke kender til Sitges, så er det en lille forstads by 30 km  syd for Barcelona. Byen er mest kendt for dens smukke strande og deco bygninger langs strandpronomaden.
Jeg skrev en lille update i lørdags som du kan læse HER, hvor der også er masser af billeder fra Barcelona og området omkring Sitges.

Nu er jeg hjemme, og har faktisk endnu en uges ferie. Det er altid et anti klimaks at kommer hjem efter en ferie man bare ikke vil hjem fra, og sådan havde jeg det også igår da jeg kom hjem i min lejlighed. Normal pakker jeg altid ud med det samme og får vasket tøjet. Men i går var en undtagelse. Kufferten stod i timer, inden jeg overhoved skænkede den en tanke. Jeg befandt mig i et tomrum hvor jeg ikke helt kunne finde ud af hvad jeg skulle give mig til. Så det endte med jeg gik i seng.

I dag har jeg besøgt en veninde, spist morgenmad med hende, fået vendt verdens situationen og gået en 4,5 km i skoven.

Jeg har ikke holdt ferie hjemme i rigtig mange år, altså vi tæller over 10 år. Så jeg skal have lagt en plan for de næste par dage. Tænker tiden skal gå med at få ordnet et par småting herhjemme og så skal venner og veninders ellers plejes med kaffe aftaler. Tænker måske også at lege turist i København. Fordi der er jo rigtig mange steder som vi tager for givet fordi vi ser det hver dag. Tror det bliver med kameraet under armen for at tage lidt billeder af København.

Har i nogle anbefalinger til hvad jeg skal se?

Heldigvis går der ikke lang tid inden jeg sætter mig i en flyver igen. I starten af juni går turen til Toscana.

Du kan se flere af mine billeder fra Barcelona – Sitges på instagram: jilchristina_dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Catalonien