På besøg i Cisternerne...

Overvejer du at få børn?

pregnant-woman-1910302_1920-1
Annonce. Igennem de sidste par uger, har der været en del omkring fertilitetsbehandling i medierne.
Det er jo ikke nogen hemmelig at det er et stort tabu blandt befolkningen, på trods af hvert 9. barn kommer til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling. Ja du læste rigtigt, hvert 9. barn.

Jeg tror vi alle kender et eller flere par eller enlige, der har været hele turen igennem eller er i gang.

Hvordan kommer man i gang og hvor? Skal det være det offentlige eller det private? Det er nok et af de første spørgsmål folk stiller sig selv, når de kommer dertil at de skal have hjælp til at få børn. Ja spørgsmålene er mange, men hvor skal man gå hen for at få svar på alle disse spørgsmål?  Begynder man at kigge på nettet, så kan man finde diverse ”baby” fotum, hvor folk diskuterer hele fertilitets junglen. Og begynder man at læse nogle af disse tråde er der mange ”selvbestaltede læger”, hvilket slet ikke letter research arbejdet på at blive klogere. Hvad så med alternativ behandling, når man så endelig går i gang, og hvad med alle de råd omkring does and don´t man få med på vejen, kan man overhovedet bruge dem til noget?

Som du kan se ovenfor, så kan spørgsmålene ophobe sig inden man overhovedet er kommet i gang. Hvorfor skriver jeg så dette?
Jo…. Fordi overvejer du at få børn så kan du i denne weekend opleve Danmarks første Fertilitets messe. Den finder sted fra i morgen ude i Bella Centeret. SE LINK TIL HJEMMESIDE HER.

Fertilitets-messen er også på Facebook HER.
Her er der rigtig mange gode artikler samt klip fra de TV indslag der har været de sidste par dage.

Der vil i løbet af weekenden være en række foredrag af fagfolk, det vil være alt fra fertilitetslæger, alternativ behandlere så som akupunktører, selv foredragsholdere der selv har prøvet fertilitets cirkusset igennem.
Du kan læse om dem alle på Fertilitets-messens hjemmeside.

Det er en faglig messe, som give dig følgende:

  • Faktuel, forskningsbaseret information
  • Mere tid til samtale og forklaring, end du måske oplever hos lægen
  • Interessante, relevante og underholdende foredrag
  • Viden, der gør den svære samtale nemmere
  • Et sted at møde andre i en lignende situation. Du er ikke alene!

Vil du sikre dig en billet til messen kan den købes HER.

Jeg har igennem lang tid fuldt den super seje blogger Rockpaperdresses, ud over jeg er vild med hendes blog indlæg er hun faktisk en af de få som også ærlig skriver om at være i fertilitetabehandling. Link til hendes blog kan du finde HER.

Rigtig god weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På besøg i Cisternerne...