Overvejer du at få børn?

Update fra ferielandet!

img_7816

Nu har jeg snart holdt ferie det meste af april. Jeg havde en del restferie tilovers, fordi jeg ikke holdt sommerferie sidste sommer.
What… tænker du nok. Jo jo det er helt rigtigt, jeg havde travlt med at studere.
Dog er det ikke sådan at jeg ikke har holdt noget ferie.Til de af jer der er faste læsere her på siden ved også at i januar tog jeg små 3 uger til Barbados på vinter-sommerferie, herefter har jeg fortsat med destinationer der stater med B. Så som Båstad og senest Barcelona.

Jeg kom hjem sidst tirsdag og havde aftalt med mig selv om jeg skulle nå at lege turist i egen by, samt få ordnet nogle små projekter herhjemme. Fordi jeg kan simpelthen ikke mindes hvornår jeg sidst har holdt ferie herhjemme. Jeg havde dog håbet på at vejret ville blive noget bedre eftersom vi næsten er inde i maj måned. Så det er kun blevet til ganske få udflugter, så som en tur til Cisternerne det kan du læse om HER.

Da jeg de sidste par år har nægtet at tage forbi Bispebjerg kirkegård for at se kirsebær træerne, så tog jeg i weekenden forbi Langelinie for at se kirsebærtræerne der for tiden står i fuldt flor. Jeg har taget et par billeder derfra som du kan se længere nede på siden.

I sidste uge cyklede jeg forbi den smukkeste gamle kirkegård med en meget smuk Magnolia allé. Den har jeg snart været forbi et par gange for at se om den ikke snart blomstre. Mens jeg var på ferie i Spanien gik jeg en del hver dag, og efter jeg er kommet hjem har jeg prøvet at få gået minimum 5 km hver dag, for det første at få lidt motion men det er også en rigtig god på måde at få tømt hovedet. Så de seneste pargå ture er har været forbi kirkegården, meeeeeen tror altså lige der skal til varme i luften før de springer helt ud.

I morgen har jeg sidste feriedag i denne omgang. Jeg har bestemt mig for hele dagen skal jeg lege turist. Det bliver dog med stor vinterjakke så jeg kan holde varmen og ikke giver op halvvejs på den rute jeg har planlagt. Jeg har fået udpeget et par stedet jeg gerne vil se. Så som botanisk have. Jeg ved godt det er lidt halv pinligt. Fordi faktisk har jeg aldrig været inde i selve huset i botanisk have. I ved der hvor palmerne er… Jeg ved det kun fordi fordi jeg har set billeder på Instagram. Jeg kan i øvrigt afsløre jeg kun har været inde i botanisk have en gang i dagslys. Til gengæld har jeg været der en del gange om natten!!! Ja, jeg havde en tradition sammen med mine venner tilbage i starten af mine 20´ere om forcerer diverse parker om natten efter en bytur. Men shhhhhhh det siger vi ikke højt til nogen. ha ha ha ha.

Jeg glæder mig faktisk til at tage rundt i byen med en turists øjne. Opleve den på en anden måde, fordi det er rigtig mange smukke stedet vi passerer hver dag uden at at tænke nærmere over.
Læs med i morgen aften, når jeg laver et blogindlæg om dette.

Du kan også følge med et Instagram: jillchristina_dk
I morgen vil jeg lave lidt instastories mens jeg turister den.

img_7923 img_7908 img_7817 img_7927

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overvejer du at få børn?